19. mednarodni festival Več znanja za več turizma

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 19.10.2021
  • Zadnja sprememba: 19.10.2021

Turistična zveza Slovenije vabi skupine mladih k sodelovanju na 19. mednarodnem festivalu Več znanja za več turizma na temo Voda in zdravilni turizem.

Turistične destinacije prihodnosti

Strokovnjaki s področja turizma ocenjujejo, da bodo turisti v prihodnje potovali predvsem na tiste destinacije, ki imajo na voljo neomejene količine pitne vode, ki jo je v Sloveniji na pretek, kar je neprecenljiv turistični potencial.  Z vodo smo bogati tudi sicer, saj je Slovenija po vodnatosti na tretjem mestu v Evropi, pestre pa so tudi njene oblike: jezera, reke, potoki, brzice, slapovi, morje, izviri, toplice, vrelci ...

Sodeluj s promocijskim spotom!

V sklopu letošnje teme želijo udeležence festivala spodbuditi, da se osredotočijo na zdravilne učinke vode. V svoji nalogi se lahko osredotočite na zdravilne izvire, terme in toplice, dobrodošli pa bodo tudi turistični produkti, v katerih bodo v središču zdravilni vidiki različnih dogodivščin ob in na vodi, ki pozitivno vplivajo na naše fizično telo in splošno počutje.

Sodelovanje na festivalu vključuje pisno predstavitev turističnega proizvoda – naloge, izdelavo promocijskega spota in predstavitev na sejmu Alpe-Adria.

Več informacij lahko najdete v uradnem razpisu.

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane