1. Domov
 2. Forum

Forum

 • Swipecart - No code App Builder

  Mali oglasi / 29.11.2022, 10:30 od Swipecart
  Swipecart is one no code app builder which gives you a chance to build a mobile app itself. Swipecart provides Multiple layouts, widgets, Push notifications, Plugin and integrations which make your app more effective. Swipecart helps for getting more traffic and leads on your App. In Swipecart, You get 14 Free Trial so come fast and try it and get your Best App.

  00
 • Domače branje - Desa Muck ali Ivan Sivec???

  V šolskih klopeh / 24.10.2013, 17:40 od Hana777

  Kaj za domače branje?????!!!

  Za domače branje imamo na voljo 2 avtorja. Deso Muck in Ivana Sivca. Preberemo lahko poljubno knjigo. Kateri avtor je boljši in katera knjiga je najboljša za predstavitev pred razredom? (sm 8. klas)

  03
 • professional cv writing

  Na kateri faks? / 27.11.2022, 07:10 od Anna Favorskaya

  Hello. I am a student and I am combining work and study. Where can I find a professional cv writing company? 

  01
 • ajatva

  Čvek kar tako / 24.11.2022, 08:37 od migeweh

  Without the use of a microwave or any other heating apparatus, electric lunchboxes electric lunchboxes  assist in warming meals. A power source, which is obviously needed to heat food, is included with electric lunch boxes in the form of a plug connected to a power chord. Despite their seeming convenience, electronic lunchboxes have a number of drawbacks. Every time you want to heat meals, you must look for an electrical outlet. These tiffin trays are not suitable for use by children because electricity is involved. Electric lunchboxes are actually forbidden in schools, just like any other item. Using an electric lunchbox comes with additional risks, including the potential for a shock, fuse burnout, and cord and connector damage.

  00
 • Zimska praln'ca 3 @ Postojna, 17.12.2022

  Dogaja se / 23.11.2022, 07:20 od 3DDM
  ZIMSKA PRALN'CA - PLAZOVANJE
  PLAZ B-DAY BASH & MB7 WARM UP
  @ Postojna @ 20.00

  Razpored
  ■ PLAZ
  (Special B-day set)
  ■ GIGI
  (FoS, Hardtechno praln'ca)
  ■ MAJKL M aka MJKLM
  (FoS, Hardtechno praln'ca)
  ■ KOBI
  (Church of Hardtechno)
  ■ OSCURA vs. ALN
  (Church of Hardtechno)
  ■ JUNIOR aka BLAZKØB
  ■ PITCH LEE
  (Church of Hardtechno)

  Starostna omejitev: 16+
  Prispevek: 15€
  Lokacija: Golobičevec koča, Postojna

  Dejstva:
  ■ prepovedan vnos pijače, pijača bo na voljo po dostopnih cenah
  ■ zunanje kurišče
  ■ ogrevan prostor
  ■ Techno - Hardtechno - Industrial
  ■ Možnost priprave lastne hrane
  00
 • ssof - program umetniska gimnazija

  Na katero srednjo? / 09.11.2022, 22:46 od Eva Forte

  Živjo!

  Že nekaj časa se zanimam za gimnazije v okolici Ljubljane. Ravno danes pa sem se malo bolj poglobila v sšof in sicer program umetniška gimnazija.. Bolj kot ne, sem o šoli izvedela npr. omejitev za vpis, oddelki... Sem pa tudi iskala o tujih jezikih pa nič nisem našla. Bi mi lahko nekdo povedal kateri jeziki so na izbiro za 2. tuji jezik in mogoče tudi kaj o šoli, kakšni se vam zdijo učitelji ter nasploh šolski sistem. Hvaležna bom za vsak odgovor.  Lp Eva :)

  01
 • Družba Bragg imenuje nekdanjega podpredsednika družbe 8888 za glavnega izvršnega direktorja

  Moj lajf / 22.11.2022, 19:17 od ashleyrid822

  Družba Bragg imenuje nekdanjega podpredsednika družbe 8888 za glavnega izvršnega direktorja

  Družba Bragg Gaming Group je za glavnega izvršnega direktorja imenovala Janiva Shermana, nekdanjega podpredsednika upravnega odbora družbe 8888.


  To se je zgodilo sedem mesecev po odhodu nekdanjega izvršnega direktorja Richarda Carterja, ki je odstopil novembra 2021 v okviru strateškega pregleda podjetja.


  Preden se je pridružil družbi Bragg, je bil Sherman med letoma 2018 in 2021 podpredsednik uprave in vodja ameriškega poslovanja družbe 888. V tem času je vodil skupno podjetje, ki je trajalo 15 let in 888 omogočilo dostop do blagovne znamke Sports Illustrated v ZDA. Vodil je tudi partnerstva z družbama Caesars in Delaware Lottery.


  Pred tem je bil pri operaterju vodja poslovnega razvoja, odgovoren za poslovni razvoj, B2B in tržne raziskave.


  "Z veseljem pozdravljamo Janiva Shermana v skupini Bragg Gaming Group kot novega izvršnega direktorja," je dejal Paul Godfrey, predsednik družbe Bragg. "Njegove bogate izkušnje v panogi in bogata zgodovina uspehov, vključno z dolgoletnim vodenjem in uspešnim upravljanjem vodilnega svetovnega ponudnika iger na srečo, so odlična priložnost za vodstvo, da nadaljuje naše uspešne pobude za rast."


  "Z Janivovim imenovanjem smo zaključili proces strateškega pregleda in dokazali, da smo zavezani izkoriščanju širokega spektra sredstev za dolgoročno organsko rast in gradnjo novih spletnih igralnic, tudi v Sloveniji."


  Shermanovo novo imenovanje bo začelo veljati 1. julija.


  "Počaščen in navdušen sem, da se lahko pridružim močni in globoki upravni ekipi podjetja Bragg in pomagam pri njegovi nadaljnji rasti," je dejal Sherman.


  "Veselim se sodelovanja z upravnim odborom, vodstvom in partnerji družbe Bragg pri uresničevanju teh vznemirljivih priložnosti za nadaljnjo rast prihodkov in denarnih tokov."  00
 • Kaj se bo dogajalo

  Dogaja se / 03.07.2007, 13:28 od BACHUS CENTER  ob razglasitvi rezultatov in podelitvi spriceval na poklicni maturi BACHUS CENTER vabi se na zadnji dve POMATURANTSKI ZABAVI dne 09.07. in 16.07. ob 21.uri. Zur je namenjen vsem maturantom ljubljanske regije in okolice. Vabljeni da se zadnjic skupaj v popolni postavi zazuramo do konca :)

  * akcijske cene pijac
  * go-go plesalke
  * presenecenja vecera
  * start ob 21. uri

  20
 • We meet with style | JNXD @ Dvorana Gustaf, 5.11.2022

  Dogaja se / 04.11.2022, 10:49 od 3DDM

  wmws-razpored.png

  00
 • Angleški esej!

  V šolskih klopeh / 26.09.2006, 15:27 od Tomi

  Živjo!

  Prosim, da mi posredujete čimveč podatkov kako se napiše esej(ne literarni)! Ma kdo kšno idejo kako izbolšat besedišče, slovnico?! :W Že vsem vnaprej najlepša hvala za odgovore!!

  07
 • Uči se in delaj enostavno v navidezni in obogateni resničnosti

  Dogaja se / 20.10.2022, 13:26 od 3DDM

  Dogodek: Uči se in delaj enostavno v navidezni in obogateni resničnosti

  Datum: 24.10.2022

  Ura: 17.00

  Spletna stran projekta: https://vrarproject.eu/

  Registracija: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeo8iEqQ8_L4_Z79mO5Vjm60bWlnzkHd6G5WyOtVhoGKRUfzA/viewform?usp=sf_link

   

  Vabimo vas, da se nam pridružite na spletnem seminarju »Uči se in delaj enostavno v navidezni in obogateni resničnosti«. V okviru seminarja bomo predstavili projekt VRAR, ki cilja v promocijo priložnosti, ki jih navidezna in obogatena resničnost ponujata na področju zaposlovanja. Spoznali bomo prve korake v ta še ne povsem raziskan, zanimiv in inovativen svet. Niša, ki potrebuje vedno več razvijalcev in specialistov.

   

  Tematike seminarja bodo razdeljene na tri dele. V prvem delu bomo govorili kako vstopiti na trg dela na področju navidezne in obogatene resničnosti, kako pričeti s svojo kariero in katere poklicne možnosti obstajajo. V drugem delu bomo predstavili nekaj strojne in programske opreme, ki jih lahko uporabljate kot začetnik ali profesionalec. V tretjem delu, pa si bomo ogledali nekaj video predstavitev.

   

  Spletni seminar se bo dogodil 24.10.2022 ob 17. uri. Prosimo, da se brezplačno registrirate na povezavi shorturl.at/kBDO2. Na dan dogodka boste na posredovan e-poštni naslov prejeli povezavo do seminarja.


  slika-dogodka.jpg 

  00
 • We meet with style | JNXD @ Dvorana Gustaf, 5.11.2022

  Dogaja se / 19.10.2022, 11:40 od FoS
  00
 • We meet with style | JNXD @ Dvorana Gustaf, 5.11.2022

  Dogaja se / 14.10.2022, 13:24 od FoS
  WE MEET WITH STYLE - ULTIMATE HARDSTYLE EVENT
  ** 3 obletnica Rave Society **
  @ Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
  @ 5. november 2022 @ 21.00

  Nastopajoči:

  ■ JNXD
  (Reverze, The Qontinent, Tomorrowland | NL)
  ** Prvič v Sloveniji **

  ■ DARK PHOENX
  (Factory of Sound | SI)

  ■ DJ PIR
  (SI)

  ■ PAYMON
  (Factory of Sound | SI)
  _____________________________________________
  Vstopnica:
  Predprodaja: 18€
  Na dan dogodka: 25€

  Pridobi svojo vstopnico že danes

  factory-of-sound-we-meet-with-style-gustaf.jpg
  00
 • Vprašanje za šolnino

  Čvek kar tako / 27.09.2022, 16:09 od Saša Zec

  Vpisal sem se na Fakulteto za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije smer Sredozemsko kmetijstvo in na Dijaškem netu sem prebral informacijo, da se šolnina ne plača. Ko sem dobil e-mail od fakultete, piše, da se šolnina plača 3150 eurov. 

  Ne vem kaj je za res. A ve kdo?

  01
 • Tujec(Camus) - obnova

  V šolskih klopeh / 03.10.2022, 23:23 od Blaz Mozina

  Mati umrla pogreb jutri iskreno sožalje, je pisalo na telegramu, ki ga je prejel mladi Mersault. Telegram je bil poslan iz zavetišča za stare ljudi, osemdeset kilometov stran od Alžira kjer je živel. Predstojnika je prosil za dva dni dopusta, ki mu jih ni mogel odreči. Nato je jedel v restavraciji pri Celestu, ki je bil njegov prijatelj. Ustavil se je tudi pri Emanuelu, ki je pred meseci izgubil strica, da si sposodi črno kravato. Tekel je da ne zamudi odhoda in prespal celo pot. Zavetišče je bilo oddaljeno 2 kilometra od postaje. Ko je pripešačil ga je sprejel vratar in ga pripeljal do ravnatejla. Ta je sumil da želi videti svojo mater in Mersaulta odpeljal do nje. Mersault si ni želel pogledati svoje matere iz nevednega razloga. Žaloval je tudi mamin dober prijatelj Thomas Perez, ki so ga imeli za njenega “zaročenca”. Mati si je želela biti cerkveno pokopana in tako so jo po 45 min hoje tudi pokopali. 

   

  Naslednjega dne se je želel kopati. Skočil je na tranvaj in se odpeljal v pristaniško kopališče. Tam je med mladino zagledal Marijo Cardonovo. Strojepisko v njegovi pisarni, ki ga je zamikala in on njo. V bazenu sta ostala nekaj časa in Mesault je Marijo povabil v kino. Odgovorila je da bi si rada ogledala film s Fernandelom. Po kinu sta odšla domov. Ko se je Mersault prebudil Marije ni bilo več. Šla je namreč k teti. Čez nekaj dni sta se po službi dobila z Emanuelom, ki je delal v ekspeditu. Skupaj sta pojedla pri Celestu, ko pa se je Mersault vrnil domov, je na temnih stopnicah trčil ob starega Salamana, ki je bil njegov sosed. Bil je z svojim psom, s katerim že 8 let skupaj hodita po isti poti. Stari Salamano psa večkrat zmerja z “Packa!” “Mrha!”, ga brca in vleče za povodec. Ko ga Mersault vpraša kaj mu je naredil, ta odvrne da, je še zmeraj tu. Prav v tem trenutku pa vstopi njegov drugi sosed, za katerega pravijo da je zvodnik, ki se izdaja za skladščnika. Ta mož majhne postave in širokih ramen se imenuje Raymond Sintes. Izmenjala sta par besed o Salamanu, nato pa je Raymond Mersaulta povabil na krvavice in vino. Začel mu je pripovedovati kako se je stepel z bratom svoje ljubice. Pravil mu je da ga je varala, klub temu da ji je plačeval preživetje. Ko si je domišljal kako bi jo kaznoval je prišel do ideje, da bi ji napisal pismo polno takih besed da ji bo še žal. Spomnil se je tudi da bi pismo napisal Mersault, česar ta ni zavrnil. Ko je končal s pisanjem mu je Raymond stisnil roko in odšel.

  Čez nekaj dni sta šla Mersault in Marija na plažo in potem tudi doma skupaj kosila. Slišalo se je Raymonda, kako nadira neko žensko in jo tepe. Nekdo od sosedov je poklical policista in punca je rekla, da jo je premlatil. Ko je policaj popisal, je odšel in Raymond je Mersaultu rekel, da mu bo moral iti za pričo, kar ga ni motilo. Skupaj sta nato odšla na biljard. Ob vrnitvi sta srečala starega Salamana, ki se je oziral naokoli. Naj bi bil izgubil psa in Mersault mu je pojasnil, da bi moral h konjedercu kjer plača pristojbino da ga prevzame. Z Raymondom sta stopila v hišo in se poslovila. Kmalu zatem je na vrata pri Mersaultu potrkal Salamano. Žalostno je spraševal po psu in kje bi lahko bil. Nato mu je lahko noč in odšel. Mersault je isti večer slišal starca, kako joče za psom. Nasledni dan je Mersaulta v pisarni po telefonu zmotil Raymond, ki je v prijateljevem imenu vabil njega in njegovo prijateljico Marijo. Pojasnil mu je tudi, da ga zasleduje skupina arabcev asociiranih z bratom njegove bivše ljubice, ter ga prosil na opozori če kaj opazi. Zvečer je Mersaulta pobrala Marija in ga vprašala, če bi se z njo poročil. Odgovoril je, da kadar bo hotela, češ da mu to nič ne pomeni. Z marija sta šla na sprehod. Ko se je napotila domov je Mersault večerjal pri Celestu. K njemu je prisedla ženska manjše rasti, ki se mu je zdela čudaška in jo je nekaj časa opazoval. Avtor se nikoli ne poglobi v njen lik in ne zvemo kakšnega pomena je ta odlomek. Na domačem pragu je naletel na Salamana, ki mu je spet pravil o psu. Tokrat sta se menila tudi o njegovi preteklosti in kako je smrt njegove žene povezana z psom, ki ga je bil izgubil.  Ko je odšel je pripomnil: “ upam da psi to noč ne bodo lajali. Zmeraj bi mislil, da laja moj.” V nedeljo sta Mersault in Marija skupaj z Raymondom odšla na obalo. Mersault je namreč sprejel povabilo Raymondovega prijatelja. Na poti do avtobusa so zagledali skupino arabcev, katere del je bil tisti brat Raymondove ljubice. Pohiteli so na avtobus. Izstopili so v premestju Alžira. Raymondov prijatelj je prebival v majhni leseni koči na skrajnem koncu obale. Njegov prijatelj se je pisal Mason, velik možak mogočne postave, njegova žena pa je bila majhna, okrogla in prijazna.  Mason, Mersault in Marija so skupaj krenili v vodo in ločeno prišli na kosilo, ki ga je pripravila Masonova žena. Po kosilu so možje krenili na sprehod po obali. Tam so naleteli na dva izmed istih arabcev. Raymond je sebi in Masonu določil po enega arabca, Mersault pa naj bi priskočil če se jih prikaže več. Tako sta se začela tepsti. Naenkrat pa je tisti, ki si ga je Raymond določil izvlekel nož in ga porezal po roki in ustih. Arabca sta potem zbežala, Mason pa je Raymonda pospremil do zdravnika. Ko sta prišla nazaj sta Mersault in Raymond poiskala tista dva Arabca. Tam jima je Raymond grozil z revolverjem Mersault pa ga je od streljanja z besedami spretno odvračal. Arabca sta se umaknila in moža sta se vrnila nazaj. Pred vhodom lesene hiše se Mersault obrne in začne hoditi po obali. Vmes sanjari in si opisuje vročino sonca. Sonca na ta dan je isto, kot tistega dne ko je pokopal mamo. V daljavi se zagledali Raymondovega arabca, ki se je na pogled ravno tisti trenutek onesvestil. Ko se mu je pribrižaj je ta izvlekel nož in Mersault je streljal.  S tem je porušil ravnovesje dneva in izjemno tišino obale, kjer je bil nekoč srečen. Po premoru je še štirikrat streljal v negibno telo.

                                                                                                                                                

  Mersaulta so aretirali in sledi drugi del romana.

   

  Po aretaciji so ga večkrat zaslišali. Spraševali so ga večinoma o osebnih podatkih.  Naslednjega dne, ga je v ječi obiskal odvetnik. Ta ga je skušal pripraviti na sojenje in z njim vadil odgovore na vprašanja, ki jih je predvidel. Spoznal je da je Mersault prav nekakšen čudak, ki nikdar ni imel opravka s sodstvom. Kmalu zatem so ga peljali do preiskovalnega sodnika. Ta ga je zaslišal, najbolj pa ga je moril Mersaultov premor med prvim in drugim strelom. Mersault mu ni znal odgovoriti. Sledil je poiskus  sodnika, da se Mersault spreobrne in postane kristjan, ki je bil zaman. Naslednje dni je sodnika večkrat videval, ta mu je namenil vzdevek Antikrist. Preselil se je v celico, v kateri je ostal kar nekaj časa. Ugotovil je, da mu je čas hitreje minil, ko je obujal svoje spomine. Spoznal je kazen zapora v celoti, ko ga je prevzela pohotnost in želja po cigareti, ter hoja po poščeni obali. Želel si je z Marijo plavati v morju.

  Po tem dolgem obdobju se je začela sodna razprava. Mersaultov primer je pritegnil kar nekaj pozornosti. Pri tem so imeli vlogo novinarji, ki  tako rekoč zadevo malo napihnili, ker niso imeli o čem drugem pisati. Jetniški avto ga je odpeljal v sodno palačo. Ko se je postopek začel so prebrali imena prič in med njimi: Thomas Perez, Raymond, Mason, Marija, Salamano, ter vratar in ravnatelj doma za ostarele. Sprva ga je zasliševal predsednik. Sprva ga je spraševal po osebih podatki in nadeljeval z branjem poročilo o umoru. Nato je prešel na drugo temo, pred katero je opozoril da na videz ni v vezi z njegovo zadevo, a je morebiti zelo blizu. Spraševal ga je o njegovi mami. To kako je Mersault ravnal s svojo materjo je bilo njemu normalno, saj nanjo ni bil tako čustveno navezan. Drugi ljudje pa so ga za to sodili. Skozi celotni postopek sojenja so ga predsednik, priče iz hiralnice in še posebej javni tožilec obsojali za moralni zločin in ga povezovali s tem pravnim. Njegovo ime je najbolj mazal javni tožilec, ki je bil spreten z besedami. Obsojal ga je tudi tega da je za Raymonda napisal pismo, ko je vedel da žensko pretepa. Njegovi prijatelji so mu kot priče seveda hoteli pomagati, ampak njihov glas niti približno ni dosegel take poslušanosti kot glas javnega tožilca, ki je trdil da Mersault nima duše. Proti koncu sojenja je imel točko še Mersaultov odvetnik. Razlagal je, kako se je tudi on poskušal poglobiti v njegovo dušo in opravičeval umor itd. Končno je ves prepoten sedel. Njegovi kolegi so hiteli k njemu in mu čestitali, Mersault pa je počutil, da je bil iz postopka, v katerem je središče pozornosti izrinjen.  Sodne razprave je bilo konec in Mersault je šel  nazaj v ječo da dočaka sodbo.

  Tam je razmišljal in sicer o smrtni kazni. Nerodno se mu je zdelo, da  je človek obsojen na smrt in je v njegovem interesu sodelovati.Menil je, da je obsojencu bistveno dati možnost. Predlagal je, da bi izumili kemijsko formulo, ki bu ubila 9 od 10 ljudi. Kritiziral je giljotino in njeno pomankiljivost v tem da ne daje nobenega upanja. Vzpon na oder in vnebohod so stvari, ki bi se jih domišlija lahko oprijela, tako pa z diskretnostjo in natančnostjo mehanizem uniči vse. To se mu je zdela, človeku najboj zanimiva izkušnja.  V celico je vstopil spovednik. Zaradi neinteresa v vero, se mersault ni rade volje pogovarjal z njim. Izmenjala sta par kratkih besed, medtem pa je spovednik igral neko psihološko igro na Mersaulta. Vprašal ga je če nima upanja in če živi v misli da bo umrl v duši in telesu. Mersault je pritrdil. Spovednik mu je rekel, da je prepričan da si je Mersault kdaj želel drugega življenja. On je rekel, da je to normalno. Spovednik je izkazal zanimanje o njegovi predstavi tistega drugega življenja. Tedaj je on zakričal: ”Življenje, v katerem bi se spominjal sedanjega!” in dodal da mu je dovolj. Spovednik mu je še hotel govoriti o bogu in v Mersaultu se je nekaj razpočilo. Izlil je nanj vse, kar se mu je nabralo v srcu. Kričal je o absurdu njegovega življenja. Pravil je da nič nima smisla in on ve zakaj. Čemu ves ta trud, ko je vse brez smisla. Spraševal ga je če razume njegovo nezanimanje za materino ljubezen ali za boga, če razume njegovo nezanimanje za usodo drugih, ki je brez smisla. Ukrepali so stražarji. Spovednik jih je pomiril in Mersaulta gledal z solznimi očmi. Nato se je obnil in izginil. Mersault se je končno lahko pomiri. Želel si je samo še tega, da bi bilo na dan njegove usmrtitve mnogo gledalcev in da bi ga sprejeli s kriki sovraštva. S to željo ostane zvest svojemu prepričanju, svojemu življenju in sebi.

  00
 • MARIBORSKA PRALN'CA 6 @ Festivalna dvorana Lent, 17.9.2022

  Dogaja se / 16.09.2022, 23:16 od FoS

  factory-of-sound-mb6-timetable.jpg

  00
 • MARIBORSKA PRALN'CA 6 @ Festivalna dvorana Lent, 17.9.2022

  Dogaja se / 14.09.2022, 13:24 od FoS

  factrory-of-sound-mb6-01.jpgfactrory-of-sound-mb6-02.jpgfactrory-of-sound-mb6-03.jpgfactrory-of-sound-mb6-04.jpg

  00
 • Mariborska praln'ca 6 - video predstavitev

  Dogaja se / 31.08.2022, 10:03 od FoS
  Mario Ranieri to bang Mariborska praln'ca 6 @ 17. September 2022

  Frank Kvitta vs. Viper XXL to bang Mariborska praln'ca 6 @ 17. September 2022

  Klaut-G to bang Mariborska praln'ca 6 @ 17. September 2022

  Hardcore Masterz Vienna to bang Mariborska praln'ca 6 @ 17. September 2022
  00
 • Mariborska praln'ca 5 @ Dvorana Gustaf, 28.5.2022

  Dogaja se / 09.05.2022, 14:47 od FoS
  MARIBORSKA PRALN'CA 5 - THE DEAD KEEP IT
  | hardtechno - schranz @ Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor, Slovenia |
  FoS Youtube: https://bit.ly/2sJ7aNw
  --------------------------------------------------------------------------

  ◥ Gustaf praln'ca: ◤
  VIPER XXL | Germany
  BARBERS | Italija
  GIGI | FoS
  MARC D'VIRUS | FoS
  DOMNQ

  ◥ Techno piknik pred-druženje: ◤
  THE FROG vs. MISTINA | FoS

  ◥ Podaljšano bivanje: ◤
  MAJKL M aka. MJKŁM | FoS | 4 hour Industrial Techno session
  GIGI | FoS | Oldies-Goldies Hardtechno session
  TAMCHI vs. SCHRANZSCHWESTER | Šrance Flešeren vs. FoS


  ◤ PROGRAM DOGODKA ◥
  18.00 - 21.00 Techno piknik pred srečanje @ park za Dvorano Gustaf
  21.00 - 04.00 Hardtechno (Mariborska) praln'ca @ Dvorana Gustaf
  04.00 - 12.00 Podaljšano bivanje @ Melje

  ◤ VSTOPNICE ◥
  ■ Prve vstopnice: PRODANO
  ■ Piknik pred srečanje donacija: 3€
  ■ Predprodaja: 15€
  ■ Na vhodu: 20€
  ■ Podaljšano bivanje : 5€
  => povezava do vstopnic: https://factoryofsound.si/event-tickets |

  * kdor bi želel vstopnico brez provizije jo lahko poravna z direktnim nakazilom. Za vse informacije piši na factory.of.sounds@gmail.com
  ** če bi želel vstopnico v fizični obliki, ki jo lahko obdržiš za spomin, jo lahko prevzameš osebno ali preko pošte. Za vse informacije piši na factory.of.sounds@gmail.com

  ◤ STAROSTNA OMEJITEV ◥
  16+

  ◤ MARIBORSKA PRALN'CA 5 PODALJŠANO BIVANJE ◥
  | THE DEAD ARE COMING |
  @ 04.00 @ Melje
  @ 46.5628763,15.6657180

  1920cover.jpg
  01
 • Na pragu besedila 1

  Mali oglasi / 17.08.2022, 15:20 od LanaH

  Prodam novi učbenik in delovni zvezek Na pragu besedila 1. Cena 25 eur..

  Več na 041 605 912

  00
 • © Dijaški.net 2000-2022
 • Vse pravice pridržane