24. mednarodni festival Mladi levi išče prostovoljce

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 07.07.2021
  • Zadnja sprememba: 07.07.2021

Od 20. do 29. avgusta 2021 bo potekal festival Mladi levi. Zavod Bunker vse zainteresirane prostovoljce vabi k sodelovanju.

Vsako leto številni prostovoljci pomagajo pri organizaciji in izvedbi mednarodnega gledališkega festivala, ki v Ljubljano pripelje aktualne mednarodne in domače odrske umetnike in umetnice.

Pomoč prostovoljcev bodo potrebovali tudi letos: pri prodaji kart na različnih lokacijah (Stara mestna elektrarna in četrt Tabor), zagotavljanju gladkega poteka predstav, performansov, pogovorov in drugih dogodkov, pri pomoči domačim in tujim umetnikom in še mnogo drugega. Si za?

Nagrada = druženje, spoznavanje, izkušnje

Za prijavo ni starostne omejitve, prav tako ne pričakujejo izkušenj – zato je to idealna priložnost, da spoznaš svet organizacije festivala ter nove ljudi in morebitne bodoče sodelavce. Skupaj z umetniki pa si boste celotna ekipa po zaključku odpočili in nabrali novih moči na tradicionalnem festivalskem pikniku.

Če bi se želeli pridružiti ekipi prostovoljcev se lahko prijavite neposredno na email naslov klara.drnovsek.solina@bunker.si. Več informacij o samih aktivnostih pa najdete na tej povezavi.

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane