Brezplačne dramske delavnice za mlade Generosity 2012

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 26.09.2011
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018
Senzorium gledališče vabi mlade, talentirane, radovedne, raziskujoče, odgovorne ustvarjalce od 18. do 26. leta starosti, da se udeležijo odprtih brezplačnih delavnic, v sklopu mednarodnega kulturnega projekta za mlade The Generosity Experience.
Skozi proces dela z mladimi bo po drugem krogu izbora in avdicije izbrana deseterica, ki se bo pridružila ostalim 30 mladim iz Francije, Danske in Belgije ter ustvarila skupno predstavo. Julija in avgusta 2012 bodo mladi 45 dni potovali in nastopali po teh državah ter na koncu turneje gostovali tudi v Sloveniji na EPK Maribor 2012, z zaključkom v Ljubljani. V času projekta bo nastajal tudi dokumentarec RTV Slovenije.

Mladi se bodo preko sodelovanja na delavnicah prvega kroga naučili uporabljati osnovna orodja nastopanja, prezentacije teksta in prepričljivega ter kredibilnega nastopa pred publiko. Delali bodo na interpretaciji tekstov, neverbalnem sporočanju in na prvi stopnji tudi kako predstaviti sebe in izkoristiti vse svoje potenciale za prepričljiv ter kredibilen govor ali nastop.

Zainteresirane mlade talente pozivamo, da se nam prvič pridružijo v sredo, 5. oktobra 2011, ob 14. uri na Štefanovi ulici 11 v Ljubljani (prostori MOL, zelena kovinska vrata). Odprte delavnice Generosity bodo potekale od oktobra do decembra vsako sredo od 14. ure do 16. ure.

Prijava na delavnice je možna preko obrazca pred začetkom delavnic ali preko elektronske pošte, kamor lahko naslovite tudi vsa vaša vprašanja glede delavnic.
  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane