Dan odprtih vrat na UL FGG – dan šole

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 13.10.2014
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018

V četrtek, 16. oktobra, bo med 9. in 16. uro na FGG UL potekal Dan odprtih vrat. V svet gradbeništva, geodezije in vodarstva bomo popeljali dijake, ki jim bomo študij na fakulteti predstavili ob prijetnem druženju. Na dogodek ste vabljeni vsi!

FGG UL dan odprtih vrat 2014
Širino študija na FGG UL, delo na fakulteti in opcijske poklicne poti vam bodo strokovnjaki prikazali s poskusi, modeli in projekti naših študentov, raziskovalcev ter profesorjev. Med drugim bodo pokazali brezpilotni letalnik DŠGS FlyEye, prototip aplikacije za mobilne naprave, ki omogoča integracijo 4D-informacijskega modela v živo sliko realne okolice, povabili vas bodo k potresni mizi ter modelirali stoječi val za surfanje oz. deskanje na vodi. Na ta način vam bodo poskušali prikazati, kam vse odpira vrata študij gradbeništva, geodezije in vodarstva.

Katero poklicno in karierno pot pa boš izbral/a ti? Pokukaj v naš svet in poišči svojega. Če bi si tudi ti želel/a pobliže pogledati zanimive eksperimente in projekte, te vabimo, da se nam pridružiš na Dnevu odprtih vrat. Prijavi se na telefonski številki 01 476 85 00 ali preko elektronske pošte in izberi svoj termin obiska!
  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane