Delavnica: Grow with Google

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 14.08.2021
  • Zadnja sprememba: 14.08.2021

V okviru kariernih centrov Univerze v Ljubljani že od začetka julija potekajo brezplačne poletne delavnice “Grow with Google” z vodilnimi domačimi strokovnjaki iz digitalnega sveta. 

Če je pridobivanje novih znanj ena od tvojih priljubljenih aktivnosti, ne zamudi priložnosti za pridobitev znanj na področju digitalnih veščin. Znanja, ki jih ponujajo v okviru Grow with Google delavnic so namreč v digitalnem svetu nujna in bodo obogatila tvoj CV – vanj lahko namreč po teh delavnicah vključiš tudi potrdilo trojno akreditirane poslovne šole v partnerstvu s podjetjem Google. 

Ali je delavnica primerna zame?

Delavnice so namenjene posameznikom, ki želite pridobiti marketinška in digitalna znanja, razviti digitalne veščine, spremeniti obstoječe ali oblikovati nove poslovne modele, ustvariti nova delovna mesta ter povečati učinkovitost, konkurenčnost in rast podjetja. Če se najdeš v tem opisu, potem so izbrane delavnice zagotovo zate!

Ker vse delavnice potekajo online, tako da za udeležbo potrebuješ le računalnik in internet. Te zanima kakšne tematike bodo pokrite? Beri dalje …

Od SEO do spletne prodaje

Trenerji, vodilni domači strokovnjaki s področja marketinga in upravljanja z digitalnimi orodji, bodo v okviru interaktivnih delavnic delili svoje izkušnje, primere dobrih praks in odgovorili na vsa vaša vprašanja povezana z digitalnim marketingom, optimizacijo spletnih strani, delom z Google digitalnimi orodji, oblikovanjem spletnih oglasov in vodilnih oglaševalskih platform, spletno prodajo in rezervacijskimi sistemi ter uporabo umetne inteligence v marketingu in spletni trgovini.

Si za? Prijavi se in poglej kakšna znanja te čakako še vse do 2.9.2021!

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane