Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 05.02.2018
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018
Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica leži v mirnem okolju in vam takoj pade v oči zaradi svojega slikovitega videza. Čeprav je majhna šola, daje vtis neomejene svobode gibanja, toploto interierja pa soustvarjajo dijaki s svojimi pobudami, ki jih realizirajo v okviru interesnih dejavnosti.

Na Ekonomski gimnaziji in srednji šoli Radovljica se lahko vpišete v tri vsestransko uporabne programe: v program ekonomske gimnazije, ekonomskega tehnika in medijskega tehnika.

Šola je sodobno opremljena, ima specializirane učilnice z ustrezno opremo in pogoji za uspešno poučevanje tako splošnih kot tudi strokovnih predmetov, kot so različni laboratoriji, radijski, snemalni in fotografski studii ter računalniške učilnice z najnovejšo tehnologijo in programskimi orodji.
Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica

Da dijaki dobijo čim boljšo osnovo za delo ali nadaljevanje šolanja, se vsebine programov med seboj prepletajo. Tako poleg splošnih in specifičnih strokovnih znanj vsi razvijajo ekonomska znanja, krepijo podjetniško miselnost ter se preizkušajo v oglaševanju in oblikovanju avdiovizualnih in sodobnih spletnih komunikacij. Dijaki lahko nabirajo izkušnje in prihajajo do boljšega znanja tudi z mednarodno mobilnostjo.

Šola organizira in ponuja številne dogodke in obšolske dejavnosti, kjer dijaki lahko razvijajo svojo ustvarjalnost in vedoželjnost, hkrati pa poudarja individualen pristop, ki vsakemu posamezniku omogoča napredovanje po lastnih željah in sposobnostih.

Za več informacij, obišči spletno stran EGSŠ.
  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane