Enostavno Popoln Faks … zate

  • Objavljeno: 27.01.2024
  • Zadnja sprememba: 01.02.2024
  • sponzorirana objava

Ekonomsko-poslovna fakulteta Univerze v Mariboru

S študijem na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru se ti odpirajo vrata v svet neomejenih poklicev. Kot veš, v vsaki organizacijski enoti potrebujejo nekoga s poslovnim znanjem, zato je skrb za zaposlitev odveč. S študijem na EPF imaš zagotovljen širok nabor znanja, poklicev in še mnogo več!

Ekonomsko-poslovna fakulteta ima ugledno mednarodno akreditacijo AACSB, ki jo uvršča med 5 % najboljših poslovnih šol na svetu.

Vsaka kariera ima svoj začetek in na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru je v 60-tih letih obstoja in tradicije svojo kariero začelo več kot 33.000 diplomantov.

 

Izobražujemo na dveh dodiplomskih študijskih programih 1. stopnje:

Po končanem dodiplomskem študiju pa lahko študentje nadaljujejo študij na 2. in na 3. stopnji.

Zakaj študirati na EPF?

EPF je fakulteta s tradicijo in veliko prepoznavnostjo v regiji, diplomanti EPF so priznani strokovnjaki v lokalnem in mednarodnem okolju, diploma EPF vam odpira široke možnosti za zaposlitev, diplome EPF so mednarodno primerljive, študenti EPF imajo aktivno vlogo v študijskem procesu, EPF se ponaša s sodobno opremljenimi predavalnicami in digitalno podporo študiju, predvsem pa je EPF do študentov prijazna fakulteta.  

Študenti na EPF pridobijo ekonomska, poslovna in druga znanja, ki jim pomagajo razviti točno takšne kompetence, da so sposobni za opravljanje najzahtevnejših strokovnih nalog v podjetjih, javnih podjetjih in državni upravi. Študenti se naučijo organizirati delovne procese, profesionalnega reševanja finančnih zadev, oglaševanja in trženja, borznega posredništva, managiranja in kako postati revizor ali prodoren podjetnik, opravljanja nalog mednarodnega poslovanja, e-poslovanja, poslovanja v turizmu itd.


 

Ekonomsko-poslovna fakulteta je odprta, do študentov, prijazna fakulteta. Poleg visoke kakovosti in dobre zaposljivosti naših diplomantov, kar je zagotovo cilj vsakega diplomanta, lahko del študentskega časa na Ekonomsko-poslovni fakulteti, študenti izkoristijo za številne druge dejavnosti in osebno rast.

Da se prepričaš, da je EPF faks zate, te vabimo na Informativne dneve, ki bodo potekali, 16. in 17. februarja 2024. Na informativnem dnevu ti bomo podali vse informacije za lažjo odločitev o tvojih študijski karieri.

Za več informacij obišči našo spletno stran https://www.epf.um.si/ ali pa nam sledi na socialnih omrežjih, kjer sproti objavljamo aktualne informacije za dijake in študente:

 

Naročnik objave: Ekonomsko-poslovna fakulteta UM

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane