Informativa '09

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 14.01.2009
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018

V petek in soboto, 30. in 31. januarja, bo na Gospodarskem razstavišču prvič potekal največji vseslovenski dogodek o izobraževanju, štipendiranju in zaposlovanju – Informativa '09. Na dvodnevnem dogodku se bodo predstavili vsi, ki so aktivno vpeti v sistem izobraževanja.

Namen Informative '09 je na enem mestu ponuditi pregled vseh različnih izobraževalnih programov, ki so na voljo, od srednjih šol do visokošolskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev ter vseživljenjskega učenja, in sicer že pred informativnimi dnevi, ki potekajo v februarju. Istočasno želimo obiskovalcem na enem mestu predstaviti še druge pomembne informacije povezane z izobraževanjem. Od tega, kje in kako lahko pridobijo štipendijo, kako lahko uredijo bivanje v času šolanja, katera podjetja nudijo prakse in katera (prve) zaposlitve, kateri poklici obetajo, kako študirati ali se zaposliti v tujini,...

Informativa '09 bo poleg bogatega sejemskega dela, kjer se bodo predstavile srednje šole, šolski centri, višje in visoke šole, fakultete, univerze, študentski domovi, državne institucije, javni zavodi, strokovna združenja, ponudniki različnih oblik izobraževanja in drugi, poskrbela tudi za pester izobraževalni in spremljevalni program.

Na odprtem odru pa bodo v spremljevalnem programu vsak dan navduševali dijaki in študentje z gledališkimi, plesnimi, pevskimi in drugimi atraktivnimi nastopi.

Podrobnejši program prireditve in ostale informacije najdete na spletni strani Informative '09.

Vstop je prost!

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane