Kulturni bazar 2015

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 17.03.2015
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018
Kulturni bazar 2015 bo potekal 18. marca v Cankarjevem domu v Ljubljani. Namenjen je strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju ter kulturi, študentom ter vsem, ki kulturno-umetnostno vzgojo vključujete v svojo delo. Hkrati pa so vrata Cankarjevega doma ves dan odprta tudi širši javnosti – otrokom in mladim ter vsem, ki jih zanimata kultura in kulturno-umetnostna vzgoja.

S Kulturnim bazarjem, kjer združimo moči Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Zavod RS za šolstvo, Ministrstvo za kmetijstvo in okolje, Ministrstvo za zdravje, Slovenska nacionalna komisija za Unesco ter kulturne ustanove iz vse Slovenije, želimo doseči boljšo obveščenost o kulturni ponudbi v Sloveniji ter v strokovni in širši javnosti prebuditi interes za kulturno-umetnostno vzgojo oziroma za kulturo. Izvršni producent Kulturnega bazarja, sedaj že tradicionalne prireditve, je od samega začetka leta 2009 Cankarjev dom v Ljubljani.

Udeležba na Kulturnem bazarju je brezplačna, vstopnico pa si je bilo potrebno zagotoviti s predhodno e-prijavo, ki se je že zaključila.
Bodo pa na dan prireditve na voljo brezplačne vstopnice za tiste dogodke, kjer so še prosta mesta. Dobite jih lahko na Info točki Kulturnega bazarja v 1. preddverju Cankarjevega doma

www.kulturnibazar.si
  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane