Mednarodna komponenta študija na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 01.03.2012
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018
Ekonomsko-poslovna fakulteta Maribor vabi k vpisu v dodiplomske in magistrska študijska programa, katerih kvaliteta je mednarodno priznana v Evropi in v ZDA. Programi so mednarodno akreditirani z mednarodnima certifikatoma kakovosti: z evropskim certifikatom ECBE in ameriškim certifikatom ACBSP.
Na EPF ima željo študirati veliko tujih študentov, ki jih bo v tem študijskem letu okoli 190. Študenti EPF pa imajo prav toliko prostih mest za študij v tujini na univerzah, fakultetah in šolah po vsem svetu, s katerimi ima fakulteta sklenjenih preko 80 mednarodnih pogodb. Študenti, ki si želijo študirati v tujini, tako lahko izberejo državo in šolo iz velikega števila kvalitetnih in raznovrstnih ponudb.

Pomembno je, da študenti v času študija lahko pridobijo pomembne mednarodne certifikate znanja, ki delodajalcu zagotavljajo, da je diplomant opravil dodatno izobraževanje in pridobil dodatne kompetence med študijem.
Ekonomsko-poslovna fakulteta izvaja uradno certificiranje za pridobitev naziva Microsoft Office Specialist in vseh preostalih Microsoftovih nazivov. Študenti lahko pridobijo tudi mednarodni certifikat znanja nemškega jezika Prüfung Wirtschaftsdeutsch International PWD in v svetu najpomembnejši certifikat s področja projektnega managementa.
Spremljate jih na spletni strani EPF, Facebooku in Twitterju.
  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane