Odkrij svojo prihodnost na Fakulteti za varnostne vede v Ljubljani

  • Objavljeno: 05.02.2024
  • Zadnja sprememba: 20.02.2024
  • sponzorirana objava

Hej, ti, ki razmišljaš o svoji prihodnosti in iščeš svojo pot v svetu! Predstavljaj si, da lahko združiš svojo strast do raziskovanja, varnosti in novih tehnologij z izobraževanjem, ki ti odpre vrata do sanjske kariere. Na Fakulteti za varnostne vede Univerze v Mariboru, ki se nahaja v Ljubljani, te čaka prav to – izjemna karierna priložnost.

Zakaj izbrati nas?

Raznolikost programov: Od varnostnega in policijskega dela, preko informacijske varnosti do varstvoslovja – tukaj najdeš svoj poklic!

Teorija in praksa: Ne učimo se samo iz knjig; pri nas pridobiš prave izkušnje, ki te bodo pripravile na izzive v resničnem življenju.

Mednarodne izkušnje: Si želiš videti svet? Ponujamo ti veliko možnosti za študentske izmenjave v tujini, ki ti bodo razširile obzorje.

Ljubljana kot študijsko središče: Ljubljana ti ponuja edinstveno študentsko življenje. Mešanica kulture, znanja in zabave ti bo omogočila, da študijska leta preživiš aktivno ter v družbi vrstnikov iz celotne Slovenije in tudi tujine.
 

Informativni dnevi: tvoje prvo srečanje z nami

Kdaj? V petek, 16. 2. 2024, ob 10.00 in 15.00 ter v soboto, 17. 2. 2024, ob 15.00.

Kje? Fakulteta za varnostne vede, Kotnikova ulica 8, Ljubljana; lahko pa se nam pridružiš tudi online.

Kaj? Odkrij svojo prihodnost med ogledom prizorišča kaznivega dejanja, preizkusi se v odvzemu prstnih odtisov, preveri, kako dobro poznaš varnost gesel za svoje uporabniške račune in spoznaj, kako je biti del naše zgodbe.

 

Zakaj prav ti?

Ker verjamemo, da imaš v sebi željo po odkrivanju, po varovanju in po izboljšanju sveta. Ker te žene radovednost, pogum in pripravljenost na izzive. In ker ti na Fakulteti za varnostne vede ponujamo prav tisto znanje in izkušnje, ki ti bodo pomagale, da te lastnosti preoblikuješ v uspešno kariero.

Ne čakaj na prihodnost, začni jo ustvarjati že danes! Obišči spletno stran Fakultete za varnostne vede in si zagotovi svoje mesto med nami.

Naročnik objave: FVV

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane