Poletne karierne delavnice za srednješolce

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 06.08.2013
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018
Si tudi ti med tistimi, ki še ne vedo, kam in kako po maturi? Udeleži se tridnevnih delavnic na temo poklicnega načrtovanja, ki jih izvaja Zavod Nefiks v sodelovanju z Mladinskim svetom Ljubljana, in si odgovori na vprašanje!

Delavnice bodo potekale v Ljubljani od 26. do 28. avgusta vsak dan med 10h in 15h. Prvi dan bodo udeleženci spoznavali svoje potenciale, kompetence in interese, naslednji dan bodo oblikovali karierni plan, nato pa se bodo posvetili še kreativnosti in podjetnosti. Delavnice se bodo zaključile z obiskom ljudi, ki delujejo v poklicih, ki bodo zanimivi za udeležence delavnice.

Udeleženci bodo tako izoblikovali svoje poklicne interese, izdelali načrt izobraževalne poti in spoznali možnosti, ki jih pri odločanju in izobraževanju lahko uporabijo.

Cena celotne delavnice je 15€, vanjo pa je vključen tudi vsakodnevni prigrizek. V času delavnice je udeležencem omogočeno tudi bivanje v dijaškem domu po ceni 10€ na dan.

Prijaviš se lahko do 31. julija oziroma do zapolnitve 20 prostih mest preko e-prijavnice. Po prijavi boš prejel dodatna navodila in točne lokacije.
  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane