Poletne prostovoljske aktivnosti po celi Sloveniji

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 14.07.2021
  • Zadnja sprememba: 14.07.2021

Če želiš počitnice preživeti na drugačen način, prispevati svoj delček za boljši svet in se srečati z vrstniki, ki jim ni težko pomagati drugim, se preizkusi v prostovoljstvu.

V Slovenski filantropiji, ki je nosilec projekta prostovoljstvo.org, pravijo, da prostovoljstvo ni “samo pomoč nekomu, ki pomoč potrebuje, ampak tudi priložnost za nabiranje izkušenj, raziskovanje poklicev, spoznavanje novih prijateljev in še marsikaj drugega.”

Omejitve za pridružitev le navzgor

Vse zbrane aktivnosti so namenjene mladim prostovoljcem do 30. leta. Številne aktivnosti omogočajo tudi mentoriranje, zato za mlade prostovoljce poskrbijo usposobljeni mentorji, ki vas bodo uvedli v delo, vas pri tem spremljali, spodbujali in vam zagotavljali varne pogoje za delo.

Aktivnosti po celi Sloveniji

V letošnjem spletnem katalogu si lahko ogledaš vse aktivnosti, ki so na voljo po različnih lokacijah v Sloveniji. Vsaka od aktivnosti ima podroben opis organizacije, koga iščejo ter kaj od svojih prostovoljev pričakujejo. Klikni na spletni katalog in se prepusti zanimivemu branju in spoznavanju aktivnosti, ki se jih lahko lotiš.

Si za?

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane