Poletne prostovoljske priložnosti za mlade

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 16.07.2024
  • Zadnja sprememba: 06.07.2024

Če želite počitnice preživeti na drugačen način, prispevati svoj delček za boljši svet in se srečati z vrstniki, ki jim ni težko pomagati drugim, vas v Slovenski filantropiji vabijo v prostovoljstvo.

Prostovoljstvo ni samo pomoč nekomu, ki pomoč potrebuje, ampak tudi priložnost za nabiranje izkušenj, raziskovanje poklicev, spoznavanje novih prijateljev in še marsikaj drugega.

Katalog prostovoljskih priložnosti

V Slovenski filantropiji so pripravili kaktalog poletnih prostovoljskih priložnosti, ki vam lahko popestrijo in polepšajo poletne dni.

Vse zbrane aktivnosti so namenjene mladim prostovoljcem do 30. leta. Nekatere so primerne tudi za mladoletne, nekatere pa so tudi medgeneracijsko obarvane.

Vabijo vas k sodelovanju v aktivnostih, ki bodo med poletnimi počitnicami 2024 potekale v različnih krajih po Sloveniji, nekatere aktivnosti pa lahko izvajate tudi od doma:

Prostovoljske aktivosti po Sloveniji

Prostovoljske aktivnosti v Mestni občini Ljubljana

Če ste se ali pa se boste podali v prostovoljske vode, pa lahko svoje izkušnje v besedi ali sliki tudi delite s Slovensko filantropijo na naslov novice@filantropija.org

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane