Pridruži se projektu NE SOLIRAJ, AKTIVIRAJ!

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 25.01.2024
  • Zadnja sprememba: 25.01.2024

Sodeluj pri ustvarjanju bolj strpne in vključujoče družbe, spoznaj somišljenike in bodoče nove prijatelje in se pri tem tudi zabavaj …

Po izredno uspešnem projektu (ZA)UPAJ SI! na Društvu CPM ponovno vabijo mlade med 15. in 20. letom starosti, da ne solirajo in se raje aktivirajo! 
Takole nagovarjajo bodoče sodelujoče: “Če imaš tudi ti željo po ustvarjanju družbe, ki je strpnejša in bolj vključujoča, se pridruži družbi aktivnih somišljenikov in v zabavnem okolju soustvarjaj projekt NE SOLIRAJ, AKTIVIRAJ! 

Enoletni projekt, poln zabave in izkušenj

Namen enoletnega projekta je, da mladi skupaj ustvarjate družbo, v kateri si želite živeti – ki sprejema drugačnost in omogoča, da se vsak izraža po svoje. Znotraj projekta boste razbijali predsodke in stereotipe ter gradili skupnost, ki aktivno ustvarja pozitivne spremembe v družbi. 

Aktivnosti in aktivacije

Ker se dobro z dobrim oplaja, boste svoje ideje širili na socialnih omrežjih in različnih koncih Ljubljane.  Delili boste potaknjence v četrtnih skupnostih, organizirali skupnostna kosila, ljubljanske ulice opremljali z umetniškimi inštalacijami in slogani, ki bodo spodbujali k razmisleku o družbi.

Prostor se bo našel tudi za ekipne športne aktivnosti, umetniško ustvarjanje in vse stvari, ki ljudi veselijo. 

Prijavi se kadarkoli

K sodelovanju pri projektu se lahko prijaviš preko spletnega obrazca ali pa ekipi pišeš na aktiviraj@cpm-drustvo.si

Več informacij in zadnje aktivnosti projekta si lahko ogledaš tudi na Facebook strani društva CPM.

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane