Prihaja drugi festival MAKfest

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 15.11.2010
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018

Festival MAKfest je projekt povezovanja, dobrodelnosti in kreativnosti. V letošnjem šolskem letu se bo odvijal že drugič in sicer na različnih lokacijah po Ljubljani v tednu med 23. in 27. marcem 2011. V okviru festivala bodo potekali koncerti, šila/impro maraton, literarni performance (v organizaciji sodelujočega literarnega društva L'etažer), predstave, licitacija in fotografski natečaj.

Namen festivala je širjenje altruizma in spodbujanje mladih v kulturnem delovanju, ter s tem omogočanje referenc skozi kopico kulturnih prireditev. V želji po aktivnejši in humanitarnejši družbi združujejo mnogo ustvarjalcev z različnih področij kreativnega ustvarjanja. Celotna izvedba projekta temelji na podpori donatorjev in na prostovoljskem delu, ki je temeljno načelo tega festivala. Z vstopninami se zbira denar v sklad za štipendiranje dijakov iz prikrajšanih enostarševskih družin, ki so ga ustanovili organizatorji v sodelovanju z Rdečim Križem Ljubljana.

Mladi glasbeniki, bendi, gledališke skupine, šila/impro ekipe, fotografi, pesniki in pisatelji, predstavite se, postanite del altruističnega gibanja na MAK festivalu in pomagajte zbirati denar v sklad za štipendiranje dijakov iz prikrajšanih enostarševskih družin!

Prijavite se do 31.12.2010 na makfest.si.

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane