Razpis za štipendije za športnike za šolsko in študijsko leto 2021/22

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 05.10.2021
  • Zadnja sprememba: 05.10.2021

Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez je objavil razpis za štipendije za športnike v letu 2021/2022.

V sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje znanost in šport v RS ter Fundacijo za financiranje športnih organizacij v RS je razpis pripravljen na podlagi obstoječega Pravilnika o štipendiranju športnikov in športnic v Republiki Sloveniji

Zahteve ostajajo nespremenjene

Pogoje za pridobitev štipendije si lahko ogledate v uradnem razpisu, osnovne zahteve razpisa vezane na rezultatske zahteve (merila) in ključni atributi (pogoji) za pridobitev/podaljšanje štipendije pa ostajajo nespremenjene.

Po uspešno izpolnjeni spletni prijavi boste na svoj elektronski e-poštni naslov prejeli lastno povezavo do spletnega mesta, kamor boste naložili v celoti izpolnjeno in z vsemi zahtevanimi podpisi ter žigi opremljeno natisnjeno elektronsko vlogo oz. spletni obrazec za pridobitev/podaljšanje pravice do športne štipendije. Priložili boste lahko tudi vse zahtevane priloge.

Čas za prijavo: 5.oktober 2021 do 23:59

Elektronsko vlogo oz. spletni obrazec z vsemi zahtevanimi prilogami boste morali kandidati elektronsko oddati po postopku, opisanem v Javnem razpisu in sicer najkasneje do 5. 10. 2021, do 23.59 ure.

Več informacij poiščite na uradni spletni strani. Srečno!

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane