Šola za šolo vol.2

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 12.12.2021
  • Zadnja sprememba: 12.12.2021

Vsi osnovnošolci in srednješolci ste vabljeni na sklop dogodkov Šola za šolo – učite se za lažje učenje.

V štirih posameznih dogodkih boste imeli možnost pridobiti dodatna znanja in kompetence, ki jih potrebujete v šoli, ampak jih tam prepogosto ne dobite. Trije dogodki bodo potekali online, eden pa v živo – prijavite pa se lahko na tiste, ki vas zanimajo.

Prvi dogodek že čez 2 dni

Na 1.. dogodku boste lahko spoznali Skrivnosti učenja – kako se učimo, kašne tehnike poznamo, kakšen je pomen učenja in podobno. Naslenji trije dogodki pa bodo obsegali:

2. dogodek: Skrivnosti Excel-a
Drugi dogodek je nastal z namenom, da bi vsaj malo obvladali računalniško orodje, ki jih uporabljamo v šoli za pripravo seminarskih, predstavitev, referatov, itd. S študenti, ki imajo zaradi faksa še nekaj praktičnih izkušenj s tem orodjem, bomo pripravili dogodek, kjer bodo delili svoje izkušnje in life-hacke.

3. dogodek: Skrivnosti google-ovih storitev
Tretji dogodek je namenjen predstavitvi uprabe drive-a in vseh funkcij, ki se skrivajo znotraj te platforme ter kako lahko s pomočjo teh orodij olajšamo delo v paru in v skupini.

4. dogoek: Skrivnosti retorike
Po treh dogodkih pridobivanja znanja, kako napisat nalogo, katera orodja uporabljat, je tretji dogodek priložnost, da se jo naučiš predstaviti.

Zoom-ajmo skupaj

Za prijavo na dogodke obišči tole spletno stran, potem pa se priklopi na svoj Zoom in se nauči novih veščin. Si za?

Več informacij lahko najdeš tudi na uradni Facebook strani Šola za šolo vol. 2.

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane