Spoznaj zabaven odklop od učenja

  • Objavljeno: 08.10.2019
  • Zadnja sprememba: 21.10.2019

Si dijak in si si pravkar vzel odmor od preletavanja učbenikov, ker si nujno rabil predah, ampak si brez idej kaj bi ti povrnilo vso energijo, razen online dopisovanja s prijatelji?

Tokrat si končno našel vsebino, ki ti bo ob naslednjem odmoru pomagala pri izbiri aktivnosti zase in za svoje kolege s katerimi si boš povrnil voljo in moč za nadaljno učenje. O kakšnih aktivnostih govorimo? O takšnih, ki bodo zaposlili tvoje telo in razbremenili misli, da se boš lahko na naslednji test pripravil veliko hitreje in bolj učinkovito!

V darilnih paketih SelectBox se skriva nešteto možnosti za prijetno in zabavno, predvsem pa zdravo preživljanje prostega časa , ko se želiš malo odklopiti.
Si želiš zabavne družabne igre badmintona ali bowlinga? Bi že zdaj začel delati na svojem najboljšem »summer bodyju«? Si ljubitelj teka in bi si želel treninga s profesionalcem? Kaj pa praviš na učne urice jahanja konj?

Če si na vsaj eno vprašanje odgovoril pritrdilno, si nujno poglej kaj smo zate pripravili v naslednjih vrsticah.

Fit-fit center

Odklop, družba, šport in zabava! Najboljša kombinacija za oddih med šolskimi dnevi, ki jih navadno preždiš zaprt med štirimi stenami. Pocukaj za rokav svoje kolege in skupaj si privoščite noro zabavo v tekmovalnem duhu v Fit-fit centru v Domžalah!

Svojo spretnost boste lahko preizkusili v bowlingu ali biljardu, manjkala ne bo niti okusna hrana, posladki in pijača. Če si boste zaželeli nadaljnjih športnih udejstvovanj vam nudijo fitnes in razne vodene vadbe. Med vso pestro ponudbo se najde tudi najnovejša pridobitev - Tanita! Ta predstavlja najnovejši več-frekvenčni profesionalni analizator telesne sestave, kar pomeni, da boš končno pridobil vse natančnejše informacije o zgradbi tvojega telesa, posledično pa boš lahko na podlagi analize z usmerjeno vadbo dobil najboljše možne rezultate.

Izberi svoj SelectBox darilni paket in še danes odpelji svoje prijatelje na pošteno igro bowlinga ali biljarda ali končno zberi pogum za izpolnitev novoletnih zaobljub in poskrbi za svoje telo z raznolikostjo ponudbe Fit-fit centra! Kaj vse ponudba vsebuje, si lahko pogledaš TUKAJ >>.

Tekaški trener Urban Praprotnik

Ker je pri vsakem športu izjemnega pomena način in pravilnost izvajanja, je včasih bolje, da svoje telo prepustimo najbolj izkušenim na tem področju.

Si tekač začetnik ali morebiti že maratonec, ki ima za sabo že nekaj izkušenj? Urban Praprotnik je eden najboljših slovenskih trenerjev, njegova tekaška delavnica, sestavljena iz teorije in prakse pa je primerna za vse – od začetnikov do najbolj izkušenih. Če poznaš koga, ki si želi športnega udejstvovanja, a ima pri gibanju določene težave in mu za odpravo teh manjka potrebnega znanja ali pa si ti tisti, ki se najdeš v tem položaju, je omenjena delavnica tista prava odskočna točka za uspeh. Na njej bodo namreč s pomočjo visokofrekvenčne kamere posneli tvoje gibanje in naredili natančno analizo počasnih posnetkov, iz katerih boš lahko dobil točne podatke o svojem zdajšnjem in vnaprejšnjem priporočenem gibanju.

Z darilnimi paketi SelectBox lahko poleg delavnice izbereš tudi individualen trening tehnike teka, kjer boš spoznal najpomembnejše tehnike tega športa. Za najučinkovitejši začetek uresničevanja novoletnih zaobljub si svoj termin rezerviraj še danes.

Vse o ponudbi lahko najdeš TUKAJ >>.

Jahanje konj na kmetiji Vrbnjak

Druženje z živalmi v osrčju narave ima najpozitivnejše učinke, ko si moramo ponovno napolniti baterije. Zato je jahanje konj eden najbolj priljubljenih športov. Prinaša edinstveno mešanico adrenalina in umirjenosti ob povezavi s čutečimi bitji. Naravnost fantastično!

Na Ekološki turistični kmetiji Vrbnjak si lahko privoščiš pravi oddih v naravi in izkusiš jahanje konj po okoliških travnikih ter gozdovih ali se odločiš za mirno vožnjo s kočijo. Ob tem boš lahko izkusil tudi domače specialitete, ki jih pridelujejo na kmetiji in pričarajo pravi kulinarični utrip kmečkega življenja. Opremljeni apartmaji ti nudijo tudi prenočišče, če si v čudoviti okolici Male Nedelje želiš ostati dlje.  Svoj prosti čas lahko izkoristiš za raziskovanje okoliške neokrnjene narave, nabiranje gob, ribolov v domačem jezercu ali si pripraviš romantični piknik ob vodi.

V okolišu lahko najdeš tudi mnogo ostalih možnosti, kjer lahko izkoristiš svoj čas – naj si bo to kopanje v BIO Termah, v Termah Banovci, sprehod po pohodniških poteh (Grosmanova pot, Ciril-Metodova pot, Stara gora) ali razgledovanje z gomilskega razglednega stolpa, s katerega se že vidi pogled vse do madžarskega Blatnega jezera. Če potrebuješ oddih, kjer se boš naužil narave in se razvedril v novih aktivnostih, si pravkar našel pravega!

Vse podrobnosti se skrivajo v darilnem paketu SelectBox, s katerim lahko obdariš svoje najbližje in se na zanimivo pustolovščino podate skupaj. Vse o omenjeni ponudbi najdeš TUKAJ >>.

Fitnes center 4P

Vedno pravijo, da se popoln »summer body« začne graditi že med zimo. Zakaj ne bi tokrat prehitel tudi tiste najbolj zagrete in začel z oblikovanjem svojega sanjskega telesa že na začetku šolskega leta? Novoletne obljube so namreč že daleč za nami in če poznaš koga, ki je svoje zaobljube o redni telesni vadbi že zdavnaj potisnil na stranski tir, je mogoče čas, da ga spomniš nanje z odličnim darilom.

Z darilnimi paketi SelectBox namreč lahko podariš vse od klasičnega fitnesa, osebnega trenerstva ali treninge vodene vadbe v Fitnes centru 4P, ki se nahaja v osrčju Dolenjske, Novem mestu ali v Ljubljani. Ponujajo fitnes, osebno trenerstvo in vodene vadbe kot so: bootcamp, peach booty plan, 4pump, pilates ali H.I.I.T., pomagali ti bodo tudi s pripravo ustreznega vadbenega programa glede na tvoje želje – za vsakogar se lahko nekaj najde, ne glede na to, ali želi pridobiti na mišični masi, si izoblikovati telo ali se le sprostiti in zabavati ob skupinskih vadbah.
Si tudi sam zatajil kakšno obljubo ali le potrebuješ oddih od miselnih naporov? Sedaj nimaš več izgovorov – pograbi športno opremo in naredi nekaj za svoje telo, ki ti bo za to še kako hvaležno. Vse o ponudbi najdeš TUKAJ >>.

Badminton v Centru Harmonija

Neverjetnih 2500 kvadratnih metrov pokritih telovadnih površin kar kliče po športnem udejstvovanju, ki ga lahko dodobra izkoristiš s svojimi študijskimi kolegi. Badminton, tenis ali odbojka - v Wellness in šport centru Harmonija, ki se nahaja v Mengšu, lahko preizkusiš svoje timske sposobnosti in se zakadiš v najbolj pestro tekmo do sedaj.

Za pravi oddih od miselnih naporov si lahko v Harmoniji privoščiš tudi razvajanje telesa in  učinkovito nego obraza. Kot prvi ponudnik v Sloveniji ponujajo prav posebno terapevtsko masažo, ki odpravlja posledice stresa, odpravlja utrujenost in sprošča celotno telo. Deležen si lahko tudi športne masaže ali ročne limfne drenaže, ki jo uporabljamo za regeneracijo organizma, kot preventivo pred padcem imunskega sistema ter prezgodnjim staranjem. Svojo sprostitev lahko najdeš med veliko izbiro savn ali obiščeš skupinske vadbe, kot so spinning, insanity ali power step, kjer si boš pognal kri po žilah in si izboljšal svojo kondicijo.

Ker je vsak šport zabavnejši v dvoje, lahko raznovrstno priložnost podariš v SelectBox darilnem paketu, kjer si bo obdarovanec lahko izbral šport po svojem okusu, v skupinskih športnih pa se lahko za še večjo zabavo pomerita en proti drugemu.

Vse o ponudbi si lahko pogledaš TUKAJ >>.

 

Avtor: Sandra Požes za SelectBox

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane