Študentu prijazen in kakovosten študij na Novi univerzi

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 15.02.2019
  • Zadnja sprememba: 18.02.2019

Nova univerza združuje fakultete, ki se zavedajo pomena študentu prijaznega in kakovostnega študija. Širok in poglobljen nabor pridobljenega znanja ter povezovanje teorije s prakso že v času študija omogoča diplomantom uspešen vstop na domači in mednarodni trg dela. Študij poteka v Novi Gorici, Kranju, Mariboru in Ljubljani, kjer ima prostore tudi dobro založena univerzitetna knjižnica.

Foto: Nova univerza

Evropska pravna fakulteta in njeni diplomanti sodelujejo pri razvoju slovenske pravne znanosti

Evropska pravna fakulteta izvaja študijski program Pravo ter interdisciplinarni študijski program Pravo in management infrastrukture in nepremičnin. Izkušen akademski kader na obeh programih študente prek močne teoretične osnove popelje do prakse, saj je prav kombinacija obojega tisto, kar diplomantom omogoča uspešno zaposlitev. Tako predavatelji kot študenti so dejavni v znanstveno-raziskovalni dejavnosti, slednji pa imajo še druge možnosti udejstvovanja ob študiju. Predavanja potekajo v popoldanskem času v Ljubljani in Novi Gorici, za dostopnost študijskega in strokovnega gradiva pa poskrbi dobro založena univerzitetna knjižnica.

http://www.evro-pf.si/

Fakulteta za državne in evropske študije  nudi diplomantom obširen nabor znanja s področja delovanja javne uprave, institucij EU ter prava, kar omogoča uspešen vstop na trg dela.

Fakulteta izvaja študijska programa Javna uprava in Upravno pravo. Na obeh študijskih programih študenti odlično teoretično podlago nadgradijo s prakso. Študent tekom študija osvoji znanje glede delovanja javne uprave in institucij EU, poleg tega pa dobi tudi poglobljeno pravno znanje, predvsem s področja davčnega prava, prava človekovih pravic, ustavnega prava in prava EU. Predavanja potekajo v Kranju, Mariboru ali Ljubljani v manjših skupinah, kar predstavlja prednost, saj se predavatelji lahko bolj posvetijo študentom. Študenti lahko brezplačno dostopajo do e-predavanj in na ta način v lastnem tempu utrdijo snov.

http://www.fds.si/

Foto: Nova univerza

Fakulteta za slovenske in mednarodne študije  nudi  edinstven pristop k poznavanju zgodovine slovenskega naroda in njegovega razvoja.

Fakulteta in vrhunski akademski kader izvajata in kakovosten študijski program, ki celovito obravnava slovenoslovje – od književnosti in kulture do zgodovine in geopolitike. Širok spekter pridobljenega znanja omogoča diplomantom odlične zaposlitvene možnosti v diplomaciji, nevladnih organizacijah, javni upravi, gospodarstvu, kulturni dediščini in turizmu. Študij poteka v popoldanskem času v manjših skupinah in se prilagaja potrebam študentov.

Fakulteta nudi možnosti pridobitve nižje šolnine.

http://www.fsms.si/

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane