Svoje ideje in izdelke predstavi v TAM-TAMovi Ulični galeriji

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 26.05.2021
  • Zadnja sprememba: 04.06.2021

Javni zavod Mladi zmaji skupaj s TAM-TAM Inštitutom vabi mlade k sodelovanju v natečaju TAM-TAMova ulična galerija. So tvoje ideje, umetniška sporočila in dela pripravljena, da jih vidi cela Ljubljana? Potem je to tvoja idealna priložnost!

Najbolj kreativni mladi bodo namreč dobili priložnost svoja dela prikazati na plakatnih mestih v Ljubljani. 

Za koga je ta natečaj?

Organizatorji pravijo, da iščejo "ideje mladih, ki se ponazorijo skozi dela, ki se lahko razstavijo v ulični galeriji. Mladi dobijo prostor za javno in artikulirano kritiko družbe. Iščemo interpretacije sedanjosti, ki mimoidoče spodbujajo k ozaveščanju trenutnega stanja ali razmišljanja o trenutku in kraju." Če imaš torej mnenje o aktualnih zadevah, o državi, o prijateljstvih, o odnosih, ... in znaš in želiš svoje mnenje predstaviti skozi umetnost, se prijavi. 

Strokovna komisija bo vsak mesec izbrala do tri izdelke, ki bodo natisnjeni in vsaj 25 dni javno objavljeni na plakatni površini TAM-TAM na Vegovi ulici v Ljubljani.

Prijavi se do 5. dne v mesecu

Predvidenih je 11 razstav izdelkov, po ena vsak mesec. Rok za oddajo del pa je do vključno vsakega 5. v mesecu, do 24:00. Pretekle in prihodnje tematike ter več informacij o natečaju lahko najdeš na uradni spletni strani mladizmaji.si. V juniju je tema Pravica - Odgovornost. Imaš mnenje? Povej ga!

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane