Začenja se druga sezona oglaševalskega bootcampa Luna \TAKE-OFF

  • Objavljeno: 27.11.2023
  • Zadnja sprememba: 27.11.2023
  • sponzorirana objava

Po izjemno uspešni prvi izvedbi najbolj nadzemeljskega oglaševalskega bootcampa Luna \TBWA vabi vse študente k prijavi v novo sezono programa Luna \TAKE-OFF. Enomesečni bootcamp je namenjen vsem, ki želijo od bližje spoznati delo v oglaševalski agenciji.

Najbolj učinkovita oglaševalska agencija v Sloveniji Luna \TBWA znova vabi študente, ki se zanimajo za oglaševanje, da na lastni koži izkusijo, kako poteka delo v agenciji. Luna \TAKE-OFF je enomesečni brezplačni program, v sklopu katerega bodo lahko spoznali različna delovna mesta in njihove naloge, prisluhnili predavanjem domačih in tujih marketinških strokovnjakov, delali za priznane naročnike ter njihove projekte in morda spoznali tudi svoje nove sodelavce.

Oblikovali bodo mini agencijo v agenciji

Izmed vseh prijavljenih na Luna \TAKE-OFF bodo izbrali po enega kandidata za vsako razpisano smer: tekstopisec/tekstopiska, oblikovalec/oblikovalka, strateg/strateginja, vodja projekta in medijski načrtovalec/načrtovalka. Izbrani kandidati se bodo lahko spoznali z delom za dejanske naročnike v agenciji ter se učili od izkušenih oglaševalskih mačkov. Oblikovali pa bodo tudi mini agencijo v agenciji in se čisto sami lotili reševanja kreativne naloge, za katero bodo na koncu prejeli feedback. Del programa bodo tudi zanimiva predavanja slovenskih in globalnih strokovnjakov mreže \TBWA.

Kdo se lahko prijavi?

Prijavijo se lahko vsi študentje, tudi tisti čisto brez izkušenj! Pomembno je le, da te zanima oglaševanje ali delo v agenciji, ne glede na smer študija, izobrazbo, znanje ali izkušnje. Program Luna \TAKE OFF se bo začel faebruarja 2024 in bo trajal en mesec.

Kako se prijavite?

Prijavite se lahko na www.lunatakeoff.si najkasneje do 8. 12. 2023.

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane