Splošni pogoji D-knjigarne

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 06.01.2013
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018
1. O D-knjigarni

D-knjigarna je spletna aplikacija na strani Dijaski.net, ki omogoča enostavno, cenovno ugodno in hitro oddajo naročila spletnim trgovinam slovenskih podjetij. Je posrednik med vami in izbrano spletno trgovino pri oddaji in posredovanju naročila. Obdelava naročila in pošiljanje izdelkov sta v domeni spletne trgovine.

Trenutno v D-knjigarni lahko naročate izbrane izdelke s spletne knjigarne Založbe Rokus Klett, d.o.o. (http://www.knjigarna.com/), za vsa naročila veljajo njihovi splošni pogoji dostopni na http://www.knjigarna.com/splosni-pogoji-a-2.php.

2. NAROČANJE, DOSTAVA in PLAČILO

Za naročila registracija in prijava na strani Dijaski.net nista potrebni. V D-knjigarni le izberete željene izdelke, vpišete vaše podatke in oddate naročilo. Za naročila preko D-knjigarne je možna samo dostava preko Pošte Slovenije. Za vsak izdelek se zaračuna 2,09€ poštnine, pri nakupu nad 40€ pa poštnine ni. Ob prevzemu morate za vsako naročilo poravnati še 0,98€ za plačilo posebne položnice.

3. VPRAŠANJA IN REKLAMACIJE

Za vprašanja glede aplikacije D-knigarna smo vam na voljo preko elektronske pošte na info@dijaski.net. Za vprašanja o oddanih naročilih in reklamacije pa kontakirajte Založbo Rokus Klett, d.o.o. (http://www.knjigarna.com/kontakt-a-1.php)

  • © Dijaški.net 2000-2019
  • Vse pravice pridržane