Dinamična fakulteta iz Celja, ki daje praktično znanje

  • Objavljeno: 29.01.2024
  • Zadnja sprememba: 05.02.2024
  • sponzorirana objava

Študij ekonomije in poslovanja

Če želite študirati na dinamični fakulteti, kjer poleg teoretičnega znanja pridobivate ekonomsko in poslovno znanje strokovnjakov, ki so hkrati zaposleni v praksi, smo prava izbira za vas.

Poleg temeljnih ekonomskih predmetov posebej navdušujejo predmeti Spletni marketing, Multimedija in design v poslovanju, Inovativnost v podjetništvu... Posebnost naše fakultete je tudi študij po trimestrih, kar pomeni, da potekajo največ trije predmeti hkrati, kar olajša študij.

Z možnostjo najmanj 6 tedenske strokovne prakse v podjetjih in drugih organizacijah že tekom študija pridete v stik s poslovnim okoljem in si nabirate dragocene izkušnje in stike z bodočimi delodajalci.

Mednarodno izkušnjo vam zagotavljamo preko številnih tujih profesorjev, ki vsako leto gostujejo pri nas, prav tako imate možnost Erasmus+ izmenjave za študij ali prakso v tujini, udeležbe na mednarodni poletni šoli ali konferenci.

Povezava s prakso

Izobraževanje ekonomistov na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije je vpeto v poslovni svet tudi skozi številne ekskurzije v ugledna podjetja, skozi predavanja gostov iz prakse, delo na projektnih nalogah za konkretna podjetja, podjetniške delavnice in okrogle mize o aktualnih tematikah.

Prednost študija pri nas

Dostopnost profesorjev, študentsko tutorstvo ter odlično in sproščeno vzdušje na fakulteti. Dodana vrednost za naše študente so tudi sofinancirani tečaji tujih jezikov. Dobra dostopnost fakultete, ki se nahaja v bližini avtobusne in železniške postaje v mestnem središču Celja.

Na MFDPŠ izvajamo kakovosten in mednarodno usmerjen študij ekonomije, poslovanja in managementa, s katerim želimo prispevati k razvoju družbe znanja. Vsi naši študijski programi imajo akreditacijo Nacionalne agencije RS za kakovost v visokem šolstvu.

Zgrabi priložnosti in se vpiši se na Mednarodno fakulteto!

Dodiplomski študij:

Ekonomija v sodobni družbi (UN) –  dipl. ekon. (UN)

Poslovanje v sodobni družbi (VS) –  dipl .ekon. (VS)

Magistrski študij:

Management znanja – mag. manag.

Vodenje in kakovost v izobraževanju – mag. manag. izob.

Doktorski študij:

Management znanja – dr. znanosti

 

Naročnik objave: MFDPŠ

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane