Nova univerza, nove priložnosti

  • Objavljeno: 20.01.2023
  • Zadnja sprememba: 20.01.2023
  • sponzorirana objava

Nova univerza združuje tri fakultete – Evropsko pravno fakulteto, Fakulteto za državne in evropske študije ter Fakulteto za slovenske in mednarodne študije. Nova univerza povezuje akademsko skupnost profesorjev, raziskovalcev, študentov in drugih sodelavcev ter skrbi za svojo prepoznavnost in uveljavitev doma in tudi po svetu.

 

NOVA UNIVERZA, FAKULTETA ZA SLOVENSKE IN MEDNARODNE ŠTUDIJE

Fakulteta za slovenske in mednarodne študije izvaja edinstven univerzitetni dodiplomski študijski program Slovenski študiji, ki je prvi in edini študijski program slovenoslovja v Sloveniji. Širok spekter pridobljenega znanja daje diplomantom odlične zaposlitvene možnosti v diplomaciji, javni upravi, nevladnih organizacijah, kulturni dediščini, turizmu in gospodarstvu, novinarstvu, kreativnih in kulturnih industrijah, kulturnih in turističnih organizacijah, občinski upravi, gospodarstvu in podjetniških razvojnih projektih; na področju dela z medijskimi komunikacijami, kulturno in naravno dediščino, literarnimi in zgodovinskimi vedami ter digitalno humanistiko.

NOVA UNIVERZA, FAKULTETA ZA DRŽAVNE IN EVROPSKE ŠTUDIJE

Fakulteta za državne in evropske študije izvaja dodiplomski univerzitetni študijski program Javna uprava in dodiplomski visokošolski strokovni študijski program Državne in evropske študije. Diplomanti fakultete pridobijo širok spekter znanja tako s pravnega in upravnega področja kot tudi s področja prava EU in prava človekovih pravic. To omogoča pestre zaposlitvene možnosti v javni upravi, institucijah EU, mednarodnih organizacijah in tudi v zasebnem sektorju.

NOVA UNIVERZA, EVROPSKA PRAVNA FAKULTETA

Evropska pravna fakulteta izvaja dodiplomski univerzitetni študijski program Pravo in dodiplomski visokošolski strokovni študijski program Pravo in management infrastrukture in nepremičnin. Fakulteta si prizadeva za prijazen in individualen pristop do študentov ter ob odlični teoretični osnovi daje velik poudarek praksi, s čimer dosega najvišje standarde pri ustvarjanju in posredovanju znanja.

 

 

Prijavo za vpis lahko oddaš od 13. 6. 2023 do 12. 8. 2023 na spletnem portalu eVŠ.

Za več informacij obišči našo spletno stran: https://www.nova-uni.si.

 

 

 

Naročnik objave: Nova Univerza

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane