Pitch your project 2021: razvoj alpskega prostora

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 30.07.2021
  • Zadnja sprememba: 30.07.2021

Prijavite se na natečaj za projektne ideje za trajnostni razvoj alpskega prostora za mlade med 16 in 25 letom in sooblikujte življenje v alpskem svetu.

Imate idejo s katero bi lahko pomagali pri razvoju alpskega prostora? V okviru Strategije EU za Alpsko regijo (EUSALP) pristopite k sodelovanju na natečaju “Pitch your project 2021”, kjer boste lahko predstavili svoje projektne ideje za trajnostni razvoj alpskega prostora.

Kvaliteta življenja povzeta v 4 temah

Letos so predstavniki francoskega predsedstva EUSALP izbrali štiri teme, v okviu katerih lahko predstavite svoje projekte: življenje na območju Alp, dejavnost v alpskem prostoru, inovacije na območju Alp in varovanje alpskega prostora.

Čas za pripravo projekta: 31. oktober 2021

Izmed vseh oddanih projektov bo decebra žirija izbrala najboljših pet, ki bodo svoj projekt predstavili na letnem forumu EUSALP 202. Vsak od petih projektov bo imel kratko petminutno predstavitev oz. ‘pitch’ v angleškem jeziku. Takoj zatem pa bo že potekalo glasovanje občinstva. In zagotovo se splača biti uspešen …

Trije najboljši projekti bodo namreč od Evropske unije prejeli denarno nagrado in priložnost za izvedbo projekta: za 1. mesto 5.000 evrov, za 2. mesto 3.000 evrov in 2.000 evrov za 3. mesto.

Že brainstormate? Več informacij lahko najdete na uradni spletni strani EUSALP..

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane