Štipendije za dijake in študente zdravstvene nege

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 15.09.2021
  • Zadnja sprememba: 15.09.2021

Univerzitetni klinični center Ljubljana je razpisal štipendije za dijake in študente zdravstvene nege – danes je zadnji dan za prijavo.

V želji po spodbujanju šolanja na področju zdravstvene nege je Univerzitetni klinični center Ljubljana razpisal štipendije za dijake in študente te smeri. Poleg štipendije pa omogočajo tudi zaposlitev po zaključenem šolanju. Berite dalje … 

Kdo se lahko prijavi?

K prijavi vabijo dijakinje in dijake 3. in 4. letnika srednješolskega programa Zdravstvena nega ter študente 2. in 3. letnika visokošolskega strokovnega študijskega programa 1. stopnja Zdravstvena nega. Svojo prijavo lahko pošljete na e-naslov izobrazevanje@kclj.si ali po pošti na naslov Univerzitetni klinični center Ljubljana, Center za izobraževanje, Vrazov trg 1, 1000 Ljubljana, najkasneje do 15. september 2021. Danes je tako zadnji dan za prijavo.

Kako visoko štipendijo lahko pričakujete?

Za dijake ponujajo 180 evrov mesečno, za študente 220 evrov. Izbranim dijakom in študentom bodo poleg odobrene kadrovske štipendije omogočili opravljanje delovne prakse 80 ur v vsakem šolskem letu, po končanem izobraževanju boste sklenili pogodbo o zaposlitvi na ustreznem delovnem mestu, s polnim delovnim časom za najmanj eno leto.

Več informacij in natančna navodila za prijavo lahko najdete na spletni strani UKCLJ.

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane