Tudi ti ustvarjaš? Sodeluj v natečaju.

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 26.05.2022
  • Zadnja sprememba: 27.05.2022

Mladinski center C.M.A.K. Cerkno k sodelovanju na natečaju Mladi v Stopnišču – javnem razpisu za projekt mladega umetnika ali umetnice.

Namen razpisa Mladi v Stopnišču je, da mladim ustvarjalcem omogoči predstavitev v galeriji, kjer se spoznajo z organizacijo in izvedbo razstave. Izbranim prijaviteljem bomo omogočili strokovno (izbor del, postavitev razstave, oblikovanje plakata in letaka) in tehnično pomoč (orodje, oprema), predstavitev in promocijo v medijih ter kritje potnih stroškov in otvoritvene pogostitve.

Kakšne umetnike iščejo?

V natečaju lahko sodelujejo mladi umetniki ali umetnice (do 30. leta starosti), ki ustvarjajo na področju vizualne umetnosti (slikarstvo, ilustracija, grafika, kolaž, fotografija, kiparstvo, instalacija, video, performans, knjiga umetnika, foto knjiga, plakat …).

Prijave še do 31. maja!

Rok za prijavo je 31. maj 2022. Po oddaji prijav bodo organizatorji izbrali projekte, ki se bodo v letu 2022 predstavili s samostojno ali skupinsko razstavo v galeriji Stopnišče Mladinskega centra C.M.A.K. Cerkno. Na razpis se lahko prijavi en sam avtor ali več avtorjev skupaj.

Pobrskajte po svojem arhivu ali pa ustvarite nekaj novega! Srečno!

Več informacij in način prijave lahko najdete na tej povezavi.

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane