Biologija 2006
ČAU!!
Mene zanima če je tle gor kdo k ma na maturi biologijo in hodi na bežigrajsko gimnazijo...
no ja loh pišete tut tisti k ne hodste tja :))
Sam zanima me kako kej doživljate ta stres 1000 strani alpa še mal veš...
Se že učite kej?
LP
Urca 04.06.2006, 11:04
mah, če ne letos pa drug let...kaj pa ti pomen, če zgubiš en let-samo jaz bi se rada vseen že letos rešla te mature :-\
LosHarold 04.06.2006, 16:02
Hehe, biologi zdravo :) Jz se tut ravno spravlam učit tole biglo. Čudn, da se še v tej temi ni noben najdu, k bi reku, da ve katerih 9 tem bo v poli :D
Dobr se učte.
Lp, Los
TeYChA 04.06.2006, 16:38
Hehe, biologi zdravo :) Jz se tut ravno spravlam učit tole biglo. Čudn, da se še v tej temi ni noben najdu, k bi reku, da ve katerih 9 tem bo v poli :D
Škoda a... ;D, sej js nism zahtevna, bi blo pet dost ni treba vseh devet povedat :P :P ;D ;D
LosHarold 04.06.2006, 22:57
Hehe, ja tudi s tem bi bili zadovoljni :D
Urca 05.06.2006, 16:21
sm misla, da ste se že kej zmenil glede tem pa vidm, da ni nč in se bom mogla res use naučit ;)...ma tale gefa pa jutr bajla je kr mal preveč za moje možgane- a bo mel še kdo nočno dons? :B lp
TeYChA 05.06.2006, 16:28
o ja...! ;)še ena napol prečuta noč....mene so že mal živci načel zarad tele bio :|_ :|_....js sm se odločla da bom po starih maturah delala, pa bo kar bo....upam na najbolš :B
micamaca 05.06.2006, 16:32
alo ljudi!!!!
tukej so teme, ki bodo pr BIO:
HEMOGLOBIN
DELITEV CELICE
PRESNOVA BAKTERIJ
GLIVE
DIHALA
TERMOREGULATORJI
ŠKODLJIVCI
KRVNE SKUPINE
PREBAVA OG.HIDR.
UŽIVAJTE OB UČENJU.JA NE ZNAM KJE ZAČET!!!!!!!! :W
TeYChA 05.06.2006, 16:38
alo ljudi!!!!
HEMOGLOBIN
DELITEV CELICE
PRESNOVA BAKTERIJ
GLIVE
DIHALA
TERMOREGULATORJI
ŠKODLJIVCI
KRVNE SKUPINE
PREBAVA OG.HIDR.
UŽIVAJTE OB UČENJU.JA NE ZNAM KJE ZAČET!!!!!!!! :W
Od kod ti te teme?...sej nimam nč proti :), sam vseen preventivno uprašam
micamaca 05.06.2006, 16:40
V ŠOLI SE EN DAN PRED MATURO OBESI PRVA STRAN IZPITNE POLE.IN PRI IZPITNI POLI 2 SO NA PRVI STRANI TEME NAŠTETE, KER MORAŠ OZNAČIT KERE BOŠ REŠEVALA.
KAK SE TI ZDIJO?
TeYChA 05.06.2006, 16:44
Teme niso tak napačneHEMOGLOBIN,DELITEV CELICE,KRVNE SKUPINE,DIHALA, to se mi zdo kr ql
Alina 05.06.2006, 16:46
kje si dobla naslove teh tem??
da ne bojo spet narobe tak kot pr zgodovini??? :o
TeYChA 05.06.2006, 16:47
micamaca je napisal:
alo ljudi!!!!
HEMOGLOBIN
DELITEV CELICE
PRESNOVA BAKTERIJ
GLIVE
DIHALA
TERMOREGULATORJI
ŠKODLJIVCI
KRVNE SKUPINE
PREBAVA OG.HIDR.
UŽIVAJTE OB UČENJU.JA NE ZNAM KJE ZAČET!!!!!!!!
TeYChA 05.06.2006, 16:49
Poslal: micamaca Datum objave: Danes ob 16:40:16
V ŠOLI SE EN DAN PRED MATURO OBESI PRVA STRAN IZPITNE POLE.IN PRI IZPITNI POLI 2 SO NA PRVI STRANI TEME NAŠTETE, KER MORAŠ OZNAČIT KERE BOŠ REŠEVALA.
micamaca 05.06.2006, 16:50
sm že napisala kje sm jih dobila...v šoli se en dan prej obesi prva stran izpitne pole.gor pišejo teme.
pr krvnih skupinah bo najbrž genetika a?
Urca 05.06.2006, 17:13
ola...ja no sej jaz bi fullll rada verjela to, sam kaj pa če niso- k ne vem a niso ble ene frke pr zgodovini glede tem tud-k naj bi nekdo povedu napačne
mislm zakaj pa se kej prej objav prva stran pole
zakaj pa pol tud na naši šoli ni objavljeno
TeYChA 05.06.2006, 17:18
Urca se strinjam s tabo, tut mene skrbi kak pa kej glih zarad te zg, pa tut še nism slišla nč o tem, da bi se kej objavlal pred maturo....micamaca, ne vzet osebno, sm ti hvaležna, sam je mal tvegano...
Urca 05.06.2006, 17:21
ja ja jaz tud...sam ne vem kako je to mogoče- mislm s kakšnim namenom to prej objavijo- ne razumem...pa nobeden ni nikol nč o tem prej reku...mislm jaz bi fulll rada to verjela, k bi bla stavr pol lažja...samo pol bi mogl to povsod nardit (mislm obajvt te prve strani)
timka 05.06.2006, 17:41
jest ne bi verjela, folk vam sam neki nabija :|_, pr nas se je zarad zgodle dost folka zafrknlo, ne vem moje mnenje...
hja no če pa še enkrat preberte te teme, pa tut vredu, sj so dost pomembne nekj od tega bo zih verjetno
TeYChA 05.06.2006, 18:06
to je res ja, zgubit nimam kej če si mal bol pogledam, lahk sam pridobim :),itaq je pa celice tak 50% not
Ponte 05.06.2006, 18:10
vglavnem če so te teme predlagam da te kr vsi `biologi` povabimo nekam na pijačo :P pogledal si jih bom, zanašal pa se ne bom na njih. Vso srečo jutri !!!
Za sodelovanje v temi se prijavite.