1. Domov
 2. Forum
 3. Na kateri faks?

Na kateri faks?

 • Femalegra 100 Mg

  Na kateri faks? / 22.04.2022, 16:11 od thesupergenerics mart

  It is a friend to emerging Women. There may be a situation when women might feel naïve or lose stamina. The reason is the blockage of blood in some parts of the body. He might feel dizziness, stress, and low urge for some kind of activity. In such cases, Femalegra 100 plays an important role. It helps in eliminating erection and blood blockage in Women. The 200 refer to 200 mg. These medicines come in a pack of 10 tablets. These are to be taken in consultation with a psychic or therapist. The effect of these pills lasts for 4 to 6 hours. It is advised to take only one pill in 24 hours. Femalegra 100 should be taken with a glass of water. 

  Cenforce 200 Paypal

  More Product:

  Cenforce 100 Paypal

  Cenforce 150 Review

  00
 • fakulteta za šport

  Na kateri faks? / 06.04.2007, 01:03 od Some1ell

  Za vse, ki se mislite vpisati na fakulteta za šport ali za tiste, ki ste že na njej...

  na spletu je nova stran, kjer dobite kar veliko informacij glede fakultete..
  in pa seveda tudi veliko uporabnih datotek...

  http://www.fsport.si

  04
 • Imovane somnifere puissant

  Na kateri faks? / 17.03.2022, 15:05 od superactive

  Imovane est un hypnotique (somnifère) dont les propriétés sont proches de celles des benzodiazépines.

  Les indications sont limitées au traitement de courte durée des troubles sévères du sommeil chez l'adulte :

  • Insomnie occasionnelle
  • Insomnie transitoire

  On ne doit habituellement pas prendre la zopiclone plus de 7 à 10 jours consécutifs. Il ne doit être utilisé que par des personnes dont les troubles du sommeil provoquent des problèmes pendant la journée.


  00
 • Kam naprej na faks?

  Na kateri faks? / 03.03.2015, 02:58 od jaojao

  Zdravo imam vprašanje glede faksa. Kam naprej, če rad delam z ljudmi, turizem, business. Rad komuniciram z ljudmi, spoznavam nove ljudi itd..

  Katere fakse bi mi priporočali?

  00
 • Prepis

  Na kateri faks? / 24.02.2021, 18:10 od Sara Mesić

  Hej hej

  Torej jaz sem trenutno vpisana na študijski program za katerega sem pogruntala da mi ne ustreza najbolje in da bi bilo najbolje, da se prepišem na nekaj drugega. Problem pa je v tem, da ne vem če jaz zdaj moram opraviti ta letnik (kar se mi resnično ne da in se mi tudi zdi da ne bi uspela saj mi je zelo težko), pač opraviti izpite, al lahk zdej use pustim pa pač se samo marca vpišem nekam drugam in potem izpišem iz sedanjega študija. In ali bom izgubila štipendijo?

  Hvala za odgovore.

  Lp

  00
 • Zanima me mnenje o faksu

  Na kateri faks? / 21.12.2020, 19:49 od Eva Moran

  Gledam fakse in me zanima kakse so izkusnje in kako se vam zdijo. V ljubljani na univerzi se zanimam za smer biotehnologija ter za krajnsko arhitekturo, v novi gorici falkuteta za znanost okolja smer okolje, v kopru fakluteta za matematiko naravoslovje in informstivnotehnologijo smer varstvena biologija ter v velenju visja sola za varstvo okolja smer smer varstvo okolja in ekotehnologije

  01
 • pravna fakulteta

  Na kateri faks? / 15.12.2019, 20:57 od en zgublen clouk

  oj

  rada bi šla šudirat pravo po možnosti nekam blizu morja. a je kšna pravna fakulteta u kopru, izoli, piranu al pa pč nekje tm pr morju no.

  hvala u naprej :)

  01
 • feri ali fs

  Na kateri faks? / 10.02.2019, 12:51 od FILIP123

  želim iti študirat visokošolski program mehatronike v mariboru, pa mi ni jasno na kateri fakulteti se izvaja na strojni ali na elektro v mariboru.


  01
 • NARAVOSLOVJE (mikrobio) ali DRUŽBOSLOVJE

  Na kateri faks? / 28.01.2019, 23:24 od Nik Sn

  Zdravo,

  hodim v 3.letnik in počasi se že odločam za študij. Bolj kot razmišljam, vidim, da se me je res prijel tale stereotip- naravoslovje je edina možnost za uspeh. In v tej smeri razmišljam že par let. Problem pa nastane, ker mi je zanimiva bolj ali manj samo biologija, ki pa je kot samostojna veja naravoslovja precej uboga, v smislu možnosti zaposlitve in tudi zaslužka. Nisem ravno fan kemije, zato tudi ne vlagam veliko vanjo. Posledično imam stalna nihanja, lahko pišem 1 ali pa skoraj 5 (žal šele na popravnem roku, ko se motivacija za učenje dvigne). No, v prvem letniku sem jo imel čisto 4, tako da ni bilo spet tako slabo. In sicer bolj kot gledam, kateri naravoslovni študij bi bil ok in z ne preveč poudarka na kemiji (in fiziki), ne ostane kaj dosti opcij. Gledam sem recimo mikrobiologijo, ampak le-ta ima ogromno kemije. Je smiselno iti na tak faks, če za kemijo porabim veliko časa (počasno razumevanje in tudi nezanimanje po eni strani)?

  Zdaj razmišljam, če bi raje pogledal še kaj družboslovnega (filofaks, jeziki itd mi niso všeč) npr arhitekturo. Ampak saj tam je tudi statika in zaj matematika... torej nikjer ni idealno, povsod je potrebno delati. A meni očitno razumevanje in logično sklepanje ne služita dobro, zato se bojim da bi katerikoli omenjeni študij delal z muko. Kam bi me vi usmerili? Prosim za nasvete, ker sem zgubljen. Drugače mi pa noben predmet ni ne vem kako pisan na kožo. 

  Hvala in lp

  00
 • Vpis na višjo šolo

  Na kateri faks? / 21.01.2019, 18:25 od kolar999

  Lep pozdrav

  Mene pa zanima ali imam na voljo še en redni vpis na višjo šolo. "Porabil" sem namreč en visokošolski in en višješolski vpis. Vsak od prijateljev mi malo drugače pove, na spletu pa ne najdem tega podatka,

  Hvala vnaprej in lp,

  Tomaž

  00
 • Jesenski rok in vpis na faks

  Na kateri faks? / 28.05.2018, 16:40 od usuva_aivar

  Recimo če ne opraviš mature na spomladanskem roku in jo opraviš potem na jesenskem, kako deluje vpis na faks?

  Slišou sm da se lahko vpišeš samo na tiste fakse ki imajo prosta mesta. Moja situacija je taka. Hočem pridt na arheologijo in ni nobene omejitve (je moja prva želja). Mislm da je prostih mest 35 in prjavl se jih je 25. Če bi maturo sfailou in bi mogu it na jesenski rok, kaj pa pol? Predvidevam da prosta mesta niso isto kot omejitev, in me sam zanima, kako se potem gleda za tak vpis.

  Še kot bonus: Kaj pa če pač nardiš jesenski rok, si vzameš en let frej in se pol vpišeš redno naslednje leto? Sej to se da, ne?

  00
 • Bi lahko bil programer? Preveri.

  Na kateri faks? / 11.10.2017, 15:49 od pzagar

  INDIVIDUALNE INŠTRUKCIJE IZDELAVE SPLETNIH STRANI v WORDEPRESSU za dijake in dijakinje (predznanje NI obvezno)
  Postani pravi programer spletnih strani. V kompletu privh dveh ur (120 strani) lahko že postavimo osnovno spletno stran (odvisno od hitrosti učenja dijaka) in se boš seznanil/a z osnovami spletne aplikacije Wordpress, ki je vse bolj razširjena aplikacija za izdelavo spletnih strani.
  Če te interesira mi piši na valor.doo@gmail.com ali pokliči na 040452797.
  Učenje lahko poteka pri nas (S-market d.o.o., Rozmanova ulica 1, 1000 Ljubljana) ali na vašem domu.
  Komplet prvih dveh ur stane 35,00 EUR. Naprej po dogovoru.

  01
 • izbirni predmeti

  Na kateri faks? / 25.07.2017, 13:09 od gaga2017

  torej, ker želim na prej na medicino se odločam med kemijo in fiziko+ biologija sicer bi pa vzela še tretji predmet španščino. Kaj se bolj splača vzeti med naravoslovjem?

  00
 • Prepis fakultete v obdobju med maturo in 1. letnikom

  Na kateri faks? / 15.06.2017, 15:16 od 2T4C6

  Pozdravljeni!    :laugh:

  Trenutno sem v procesu opravljanja ustnih izpitov mature. Zanima me, kdaj je pravi čas in kaj moram narediti za zamenjavo mojega vpisa na faks pred začetkom 1. letnika? Faksa, na katerega se želim vpisati, nisem navedel pod želje. Vem da je situacija nenavadna in upam, da tovrstnega vprašanja ne ponavljam (iskanje po strani ni vrnilo zadetkov).

  Lep pozdrav,
  TC

  00
 • Fakulteta za varnostne vede - informacijska varnost

  Na kateri faks? / 14.02.2016, 19:33 od klemenx222

  Živjo.

  Mene pa zanima če ima kdo kakšno mnenje o tej fakulteti in smeri informacijska varnost ;)? Po končanem faksu, kje vse se lahko zaposliš????  :) :)

  Hvala za vse informacije

  00
 • Medijske komunikacije

  Na kateri faks? / 25.10.2015, 12:58 od mathers

  Hello!
  Jaz imam namen iti naslednje leto študirat medijske komunikacije na www.fe.uni-lj.si/izobrazevanje/1_stopnja_vss/multimedijske_komunikacije/predstavitev/ in seveda me zanima par stvari.

  1. Ali je za ta študij res dovolj, da imaš narejeno poklicno maturo?
  2. Ali rabiš kakšno predznanje?
  3. Ali rabiš svoj računalnik na predavanjih ali ga imaš tam?
  4. Je zahtevno?

  Pa če kdo hodi tja, naj se kar razpiše, ker rabim veliko informacij.

  Lp

  00
 • Pomoć pri prijavi na e ucilnico

  Na kateri faks? / 06.10.2015, 10:00 od missmery

  Živio
  rabim pomoč pri prijavi na e-ucilnico,kaj vse rabim da bi se prijavila gor  ;) :D  TNX

  00
 • Izbira med dvema faksoma

  Na kateri faks? / 01.09.2015, 23:02 od Hamer554

  Letos se bom moral odločiti na kateri faks bom šel študirat in sem prišel do te odločitve da bom naprej šel na strojništo, ampak se sprašujem kje je boljše oz. kakšen način dela je če je bolj teoretičen ali praktičen in kateri je tudi težji. Zanmia me pa za Maribor in Ljubljano
  Hvala vnaprej za odgovore.

  00
 • Višja šola: avtoservisni menedžment

  Na kateri faks? / 28.04.2015, 15:45 od gor1sk

  Pozdravljeni.
  Zanima me ce je na tem forumu kaksen student visje sole v celju smer avtoservisni menedzment da mi na kratko opise potek solanja in njegove izkusnje (pozitivne in negativne).
  Zanima me tudi stevilo studentov na soli.
  Hvala.

  00
 • FMF - katera smer, dilema

  Na kateri faks? / 19.10.2014, 21:00 od jerty

  pozdravljeni
  drugo leto se upisujem na faks pa me nekako vleče na fmf (zaposlitev,...). Najbolj kolebam med finančno matematiko in praktično matematiko ( VSŠ). Slišal sem da je finančna matematika najlažja smer na fmf. zanimajo me vaša mnenja oz. izkušnje s tem kateri faks je težji oz. lažji in količina učenja.
  hvala

  00
 • © Dijaški.net 2000-2022
 • Vse pravice pridržane