1. Domov
 2. Forum
 3. Na katero srednjo?

Na katero srednjo?

 • Šubička

  Na katero srednjo? / 23.04.2022, 10:36 od Ninkapobalinka

  Zdravo, vljudno prosim za info kakšne izkušnje imate s Šubičevo gimnazijo in Gimnazijo Šentvid?


  00
 • Cenforce 200 Paypal

  Na katero srednjo? / 22.04.2022, 16:07 od thesupergenerics mart

  The producer of Cenforce 200 mg comes from Centurion laboratories. This company has been in the industry of pharmaceuticals for a more extended period. Besides, it has been producing drugs globally for a long time and has a highly skilled medical expert team and employees. The professional health team of the company examines and tests every chemical to make sure it’s a safe medicine. So, the Cenforce 200 of this company is 100% authentic and efficient.


  www.ourpillshop.com/product/femalegra-100-mg/

  00
 • Na katero srednjo za status?

  Na katero srednjo? / 18.03.2022, 12:42 od Tjaša67

  Rabim se vpisati na srednjo naslednjo leto za študentski status. Če kdo ve na katero lahko grem, da je najmanj težav in da lahko veliko krat špicam.


  Najbolje da je popoldanski pouk (najbolje da je v Ljubljani) ali celo preko spleta. Ali pa moram vpisati se na uno "izobraževanjr odraslih". Rabim nasvet, če kdo je imel takšne izskušnje?

  00
 • POMOČ...NUJNO!!!

  Na katero srednjo? / 14.01.2016, 22:00 od Dinex555

  Hej... pač letos zakljucjem 9.razred pa se mormo ze odloct kam naprej...jst pa tak full nevem kam bi sou pa sm se odlocu da bi sou na gimnazijo...zdj pa bi vas prosu da povete kera gimnazja tak savinjska regija je najboljsa...kr jst se odlocam med ŠCRŠ, Kajuh,GCC,lava,... prosim mal pomoci.... PS a lohk se povete ce bi lahk na kako sredno in na kero, ce mi gre biologija, angleščina,kemija se tak tak....pa prosim ce lohk cim hitrej kr se morm d pondelka odlocit vsaj prblizn... ;D

  01
 • Nihče nikomur ne odovarja....

  Na katero srednjo? / 11.02.2021, 23:37 od Alexs

  Opažam, da skoraj nihče nikpmur ne odgovarja na vprašanja, dileme, težave ipd. 

  Ne razumem v čem je smisel te strani.....

  02
 • Dilema. HELP SOS

  Na katero srednjo? / 08.02.2021, 15:07 od krastača

  Hej sem še ena učenka 9. razreda, ki ne ve kam v srednjo šolo. 

  Odločam med evropsko gimnazijo ter srednjo turistično šolo.

  Ocene imam kar dobre (največ petk, nekaj štiric ter dve trojke) (do zdaj imam tudi 145 vpisnih točk za srednjo šolo), a se mi zdi, da bi imela na gimnaziji probleme z motivacijo pri učenju. Zelo mi ležijo tuji jeziki, a ne vem, če se bom z njimi hotela po štirih letih oz. celo življenje ukvarjati kot poklic. Stvar z turistično šolo je, da po koncu prvega letnika ni več naravoslovnih predmetov (biologije, kemije in fizike) ter če bi hotela študij iz njih (seveda z maturitetnim tečajem)  ne vem kako bi šlo, če se nisem 3 leta ukvarjala z predmetom iz katerega bi hotela nato na študij.

  Nočem biti učiteljica, turistični vodnik ali prevajalka te stvari me preprosto ne mikajo. Naj bi bila ustvarjalni tip. Zanima me tudi glasba, a sem z glasbeno šolo končala prejšnjo leto, saj me po petih letih preprosto ni več zanimala ter se nisem videla na kakšnem konzervatoriju ali na predšolski. Kar dovolj me zanima astronomija, a nisem prepričana, da bi mi ugajal katerikoli  študij iz fizike ali matematike tako, da v njem ni ravno govora.

  Seveda bi nekdo lahko rekel, da je v 9. razredu prezgodaj za kakršnokoli zanimanje o študiju, a nočem, da bi se po petih letih srednje šole ter maturitetnega tečaja hotela vpisati na nekakšen študij na katerega sploh ne bi mogla.

  Tako, da če bi mi kdo lahko pomagal odgovoriti na vprašanja ali mi svetoval, bi bila presečna.

  Lep pozdrav od krastače

  02
 • Srednja zdravstvena šola Mb - kemijska Ruše?

  Na katero srednjo? / 16.02.2021, 09:33 od Alnibama2021

  Pozdravljeni, zanima me, kakšne so izkušnje, mnenja, prednosti, slabosti.. O izbiri šole...namreč, hčera končuje 9.razred OŠ, ter se odloča, kam po končani srednji šoli.


  Zanima se tudi za zdravstveno v Mb-smer zdravstveni tehnik, pritegnila pa jo je tudi kemijska v Rušah, smer farmacevtski tehnik. 

  Kako je z predmeti samimi, kateri so najtežji predmeti?

  V OŠ dela z povprečnimi ocenami, ima 3,4,5.. Le z fiziko si ni ravno "dobra".. A če se potrudi maximalno, se tudi tega nauči :-) je že dokazala :-) 

  Vem da še dosedanji izračun točk po eAsistentu ni pravilen, saj se še 9.razred dela, a po nekeko približnem izračunu, bi na koncu, če bi vse šlo po planih (čemur v življenju ni vedno tako, a vseeno), imela "približno" 140-145 točk. 

  Kaj menite o tem, kaj bi bila boljša izbira, glede same izbirr in predmetov (poudarek na njih)? 

  Hvala vam že vsem vnaprej za bilo kakšen odgovor in mnenje. 

  Lp

  B&N

  00
 • Ali mi nekdo pojasni proces vpisa v srednjo šolo?

  Na katero srednjo? / 03.07.2020, 09:56 od DaBoi

  Rad bi vnaprej zvedel kako zgleda vpis v srednjo šolo. Samo to kar najdem na internetu je preveč zakomplicirano. Ali mi lahko nekdo ki se prijavil v srednjo, opiše bolj na kratko proces prijave. Kaj lahko naredš, kaj ne smeš?  HVALA

  01
 • Kozmetična šola

  Na katero srednjo? / 25.12.2020, 20:10 od idontknoweither

  Živjo. Sem učenka 9. razreda osnovne šole in kmalu bom morala vedeti kam naprej. Zanimam se za srednjo kozmetično šolo v Ljubljani, ker mi je najbližje (drugam nemislim it kot v Ljubljano) saj mi je ta program kozmetik zelo blizu, ampak, ko sem seštevala točke, sem ugotovila, da nimam dovolj točk za vpis v to srednjo šolo. Seveda točke niso 100 procentne da bodo enako kot lani. Če bi to leto dala toliko točk kot lani v 8 razredu, bi imela 127. Za kozmetičnega tehnika pa je bila omejitev 136.(točke se gibljejo okoli te številke, vsako leto drugače) Sedaj sem v dilemi, saj v 1. krog 100 procentov nebom sprejeta. Od česa je odvisno, ali bom mogoče v drugem krogu, saj toliko točk pa mi spet ne zmanjka, ali vseeno ni toliko malo. Se sploh splača vpisati, če mi manjka toliko točk? Res si želim na to srednjo šolo, nič drugega me ne veseli kot to. Sem pa že izpolnila vse kvize ter vprašalnike, se doma pogovorila s starši, ampak glede tega žal nevejo, zato sem se odločila da se tukaj pozanimam. Zelo mi je žal, da se nisem prej pozanimala kam b šla naprej, saj bi lahko moje ocene poboljašala, sedaj pa jih malo težje, saj jih mam večino enako kot lani. Upam da mi bo kdo znal svetovat. Lep pozdrav

  01
 • Umetniška gimnazija Ljubljana

  Na katero srednjo? / 20.02.2011, 17:17 od Celebrity.

  Hei.
  Mene zanima, če se je kdo odločil, da gre naslednje šolsko leto (sepravi leto 2011/2012) na Umetniško gimnazijo v Ljubljani in sicer dramsko-gledališka smer ? :)
  Lahko pa tudi napišete če veste za kakšnega svojega prijatelja, ki gre na to šolo ali pa če jo že obiskujete, kakšna se vam zdi.
  Hvala za odgovore :)

  01
 • Dijaski dom Bezigrad

  Na katero srednjo? / 25.06.2020, 11:18 od Nevem123

  Hojla, mene zanima a se je kdo vpisal v dijaski dom bezigrad ker js bom naslednje leto tam in hocm koga spoznat.

  Lp


  00
 • VETERINARSKI TEHNIK- ŠENTJUR

  Na katero srednjo? / 06.06.2020, 21:01 od Mavrica

  Pozdravljeni!

  Zanima me ce ima kdo izkusnje z programom VETERINARSKI TEHNIK v SENTJURJU?


  Hvala

  00
 • Gimnazija Domžale

  Na katero srednjo? / 01.06.2020, 14:38 od nonono

  Zdravo, pozna kdo to gimnazijo? Kakšna je, je ful težka, kakšni so profesorji? Hvala!

  00
 • kgb maribor ali ljubljana

  Na katero srednjo? / 01.04.2020, 12:00 od mer2006

  hi nemorm se odlocit al bi sou na kgb v ljubljano ali maribor, zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje ter nbližina dijaških domov

  00
 • SŠGT Ljubljana

  Na katero srednjo? / 13.02.2008, 18:25 od hidalgo100

  zanima me kakšna se vam zdi Srednja šola za gostinstvo in turizem v ljubljani? :-\

  če kdo lahko prosim pove ker se nameravam upisati. :ZZ :K

  08
 • sestevanje tock za srednjo solo

  Na katero srednjo? / 14.02.2015, 11:47 od marina15

  zanima me samo ali se izbirni predmeti stejejo k sestevanju tock za vpis v srednjo solo??  :D

  03
 • srednja šola

  Na katero srednjo? / 28.01.2020, 13:07 od hello4444

  Hej, rada bi bila trenerka plesa, pa nimam pojma kam naj grem naprej da mi bo to uspel. Razmišljam o Šiški ampk so posebni treningi sam u 3 pa 4 letniku tko da najbrz ne bi, umetniška gimnazija ne kr majo samo sodobni ples, use te zadeve s konzervatorijm pa ne stekam cist dobr pa najbrz tut ne bi mogla uskladit s treningi ker so neke ure popoldne...Ce ima kdo ksno izkusnjo al pa nasvet prosim?

  00
 • Želim postati vojakinja

  Na katero srednjo? / 23.11.2015, 15:50 od izzy

  Zdravo,
  sem 14 letna učenka devetega razreda osnovne šole in si želim postati vojakinja. Dobro sem premislila o tem poklicu in mislim, da bi bil pravi zame. Toda imam težave. Ne upam si omeniti staršem, ker vem , da me ne bi podpirali in sploh ne vem kam iti po končani osnovi šoli. Srednja vojaška ne obstaja - to vem.
  Bi mi lahko prijazno svetovali, kam po končani OŠ?
  Že v naprej hvala za odgovore,
  izzy ::)

  04
 • Tehnik mehatronike

  Na katero srednjo? / 05.03.2019, 17:34 od Ferrari

  Zanimam se za srednjo šolo, program tehnik mehatronike. Rad bi čimboljšo osnovo za nadanjnji študij na strojni fakulteti. Ima kdo kakšne izkušnje ali je bolje iti na kranjsko (Šolski center Kranj) ali ljubljansko šolo (Šiška). 

  02
 • Katera šola za kriminalista?

  Na katero srednjo? / 24.06.2019, 16:43 od incognito

  Zdravo!

  Stara sem sicer 13  (koncala 7 razred) ampak bi rada že zdej vedla na kero srednjo naj grem ker hočem biti kriminalistka

  02
 • © Dijaški.net 2000-2022
 • Vse pravice pridržane