Rezultati mature 2007
hojla folk:)
A ž kdo ve kaj glede kakih rezultatov kk smo kaj pisali letos...a so ž kaj popravlali???? mogoč kako angleščino al pa slovenščino....
stadion 19.09.2007, 14:23
Ni tocno tko.
Dva predmeta zvišaš na 3 in se ti nemščina spremeni iz 1ke v pogojno dvojko če si dosegel dovolj točk - to je nemogoča rešitev, ker pogoj da lahko zvišuješ ocene je ta, da najprej maturo izdelaš, če nimaš najprej izdelane mature, potem predmetov niti zviševat ne moreš, tako da tvoja možnost je samo sledeča.
1. Drugo letos se na maturo prijaviš le z nemščino in delaš samo ta predmet na maturi.
2. Se prijaviš na novo maturo in vse predmete delaš še enkrat
3. Se prijavis na novo maturo in si namesto nemščine izbereš drug predmet
4. Se prijavis na to staro maturo, vendar ne vpises nemscine kot 5 predmeta ki ti manjka, ampak si enga lazjega tebi izberes in probas z njim dopolniti maturo.
2 leti pa je matura, ki si jo pisal sedaj, veljavna in jo lahko popravljaš ves ta čas. Torej še naslednji spomladanski in jesenski rok, pa še splomladanski 2009.
stadion 19.09.2007, 14:25
Sovražim da forum nima "uredi" knofa.
4. možnost odštej ker je ubistvu ista kot 3. možnost.
pikapolonica88 19.09.2007, 14:41
Sovražim da forum nima "uredi" knofa.
Jaz tudi. :|_
molekulca 19.09.2007, 15:23
Ja, mislim, da se lahko vpiše na maturitetni tečaj. Kolikor vem, imaš potem status dijaka, tako je rekel psiholog na naši šoli.
O hvala pikapolonica, trenutno sam še čakam na željeno fakulteto,če mi bo uspel.Čestitke vsem, ki ste nrdil :D
molekulca 19.09.2007, 15:25
Joj na napačno stvar sem dala citat D)pardon.Čestitke pa še vedno veljajo ;D
Simpa 19.09.2007, 15:28
Oi!
Dobila sem informacijo, da so eni profesorji ki gredo s tabo na vpogled maturitetnih pol, sicer jih moraš plačati. Ali kdo ve kaj o tem, ima kdo kakšen kontakt?
molekulca 19.09.2007, 15:40
Kaj pa če pokličeš na ric? Pomoje da bi tm mogl vedet to ::) ::)In velik sreče pri ugovoru!!! 8)
dufi 19.09.2007, 17:45
a kdo ve kdaj pride posta kam smo sprejeti?
jakopc 19.09.2007, 17:52
baje da do sobote
ata 20.09.2007, 10:23
glede maturitetnega: pri nas v radovljici lansko leto smo imeli 2 polna razreda (ki sta seveda kmalu ratala skor prazna, vecina ljudi se prijavi samo zaradi statusa), pa so tut potem sredi leta se nove sprejemali. ;)
~biba~ 20.09.2007, 10:37
Lp vsem. :(
Eno vprasanje imam: ni mi uspelo narediti mature, zato me zanima, ce mogoce kdo pozna opcije, ki jih imam zdaj. Namrec statusa dijaka ne morem dobiti. Kako je s prijavo na borzi?? Mogoce kdo ve kaj vec o tem??
najlepsa hvala.
Obstaja tut moznost, da gres na oddelek za odrasle, placas vpisnino in lepo pocakas 1 leto. Zoprn je, ker mors placat vpisnino (mislm da je okol 100EUR), pol maturo (cela je 85EUR), pol pa se opravljenje mature (to sm pa pozabla kok je :)). Js sm sla to letos in tut uspesno koncala! :) hvala, hvala ;D
upam, da nism edina cist ziucna kam sm sprejeta pa kaj ne, sam men se res ze mal cufa... :W
pikapolonica88 20.09.2007, 11:09
Jaz sem danes dobila pismo, da sem sprejeta na slovenski jezik. ;D Zelo sem vesela! ;D
Victoria 20.09.2007, 11:16
Jaz sem danes dobila pismo, da sem sprejeta na slovenski jezik. ;D Zelo sem vesela! ;D
Hey!
Kako to da si že dobila pismo da si sprejeta?
Si delala maturo v jesenskem roku?
Boš študirala slo v mb enopredmento?
Jaz sem delala v drugem roku, pa sem mislila, da dobimo o tem če mo sprejeti, komaj naslenji teden ???
Victoria
Cleo 20.09.2007, 11:29
To, kam smo sprejeti zvemo do 24., se pravi da so očitno nekateri že danes zvedli ;)jes upam da bo ju3 prišlo pismo, glede na to da sm u koper vpisala :)
bibika 20.09.2007, 11:49
ka ... kok.... ojej... že dobla pismo.... damn.... ve kdo za agronomijo uni točke????????????????????????
pikapolonica88 20.09.2007, 12:07
Hey!
Kako to da si že dobila pismo da si sprejeta?
Si delala maturo v jesenskem roku?
Boš študirala slo v mb enopredmento?
Jaz sem delala v drugem roku, pa sem mislila, da dobimo o tem če mo sprejeti, komaj naslenji teden ???
Victoria
Ne vem zakaj sem dobila že danes, ja, maturo sem delala jeseni. Pismo o tem kam boš sprejeta dobiš do 24.9.
Študirala bom slo enopredmetno v Ljubljani, tudi tebi želim, da boš sprejeta. In vsem ostalim!
stadion 20.09.2007, 13:38
@ata
Če so jih sredi leta jemali, so jih ziher iskali med tistimi ki se niso uspeli pri prijavi vključiti v program tečaja.
Pri nas niso objavljali novega razpisa za vpis na maturitetni tečaj sredi leta, ampak so samo poklicali ljudi ki so oddali prijavnice za vpis na maturitetni tečaj v pravočasnem roku ampak niso bili sprejeti.
Jaz sem že dobil kuverto. Sprejet na pravo.
molekulca 20.09.2007, 14:27
Ojoj zdej sm pa res že živčna.Kdaj bo priromalo pismce z univerze D).Strah me je ker mam mal točk,na zootehniki pa je omejitev. :-\ Drugač sm pa jst tut hodila izredno in letos opravla vse na gimnaziji poljane. Vpiše se pa lahko še oktobra za izob. odraslih ali mat. tečaj. Tako da ni nobenega problema,za cene pa nisem čist sigurna. :B
molekulca 20.09.2007, 14:30
Pikapolonica zdj ti pa jst vračam čestitke :D
pikapolonica88 20.09.2007, 15:18
Pikapolonica zdj ti pa jst vračam čestitke :D
Hvala! Držim pesti za vse, da boste sprejeti kamor si najbolj želite!
Za sodelovanje v temi se prijavite.