Zgodovina 2008

Objavljeno 28.02.2008, 08:01 od primozz

Ker sem šele pred kratkim zvedel, da moram delati zgodovino za vpis na faks, bi lepo, lepo, lepo... prosil, če mi kdo pošlje zapiske za Zgodovino. :B

Moj mail:
ravbar@etrendi.com

misssunshine 03.06.2008, 23:54

pogledala sm posnetek-o tem sm govorila da tut na vodo lahk prlimaš ampak tut z notranje strani ;)
    plonka pa ne bi šla zdej delat k bi ga delala do jutra pa še kartuše mi je zmankal :K

conny 03.06.2008, 23:54

resnično verjamete da bosta te temi?...  ??? ... ne vem kaj naj si mislim o tem...

trtl 03.06.2008, 23:56

ja kaj pa čmo druzga kot pa verjet :)
        za usak slučaj sem prebral še ostalo samo zapomnil sm si bore malo

misssunshine 03.06.2008, 23:58

ah jst nobenmu ne vrjamem pa sm se odločla da se bom probala napiflat prvih 5 tem razn hladne vojne pa italije-nemčije ostale bom pa jutr u šoli med odmorom če bo šlo

conny 03.06.2008, 23:58

hehe... :D... da smo nadarjeni v .... saj bo, saj bo... ;D vse bomo mi to naredili... gladko... ;D

trtl 04.06.2008, 00:04

jaz zaupam sam vase  :P :P :P
              ubistvu zaupam da bosta ti 2 temi ... morta bit!
              jst sm tok posran človek da vi še veste ne men use rata! sreča je bla zmeri na moji strani kar se tiče šole. tko da .. zaupam u svoj instinkt ;D ko sem omenu še ostalim sošolcem kaj sem slišal da je možno da bo na maturi so usi to uzel kot sigurno in rekli tebi se itak zmeri use userje
              tko da ... bomo nardillllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!  ;)

upam  :-\

wildy 04.06.2008, 00:07

trtl upanje umre zadnje ;)

misssunshine 04.06.2008, 00:16

jooj še 9 ur do testa :(

trtl 04.06.2008, 00:32

hehe u 9tih urah se bomo pa ja naučil :P
                    sam problem je de boš zaspal na poli haha
                    moooo se že vidm ju3 ... ku zombi bom .. upam de ne zaspim za volanom .. bah 3 redbule pa 2 kofetka pa bo ;D

trtl 04.06.2008, 00:47

nč fajn smo se razpisal ... upimo na njaboljše ju3 ka jst grem spat ...
                      ko jebe še to zgodlo bomo že prepisal in malo zablodli de bo tistih 30% naneslo  ;D
                      se slišmo ju3 .. oziroma dans in ugotovimo koga bomo scbal zaradi napačnih informacij ali častil zaradi pravih  :P :P :P

good luck
                      God be with you (me :P)

orbit 04.06.2008, 00:57

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa strgalooo se mi boooooooooooooo D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D) D)

manndika 04.06.2008, 07:13

dobro jutro!!! :) sem brala zdej kaj ste pisali včer, medtem ko sm js ze ob 12ih fajn spala :S kriza kriza...js si bom tud še zdej lepo prebrala te dve temi še enkrat...sam mam ful filing, da nista pravi :S bomo vidli :) še 2 urciiii :S itak se slismo pol popoldne kaj :) lepo pište!

čaw

rosso 04.06.2008, 07:30

itak usi use znamo tko da ne se bat :)

conny 04.06.2008, 07:45

no ja... če že ni drugega (znanja :() naj bo optimizem... vsaj to... še vedno več kot nič... :D ;D

dosti sreče vsem! ;)

mmijau 04.06.2008, 12:55

No kako? Kateri dve temi sta bili ????

koki123 04.06.2008, 12:58

baje da sta bli srednjeveska mesta pa slovenci v habsburski monarhiji  :o hvala bogu si nisem vzela zgodovine :D :D :D

meandme 04.06.2008, 13:22

točno ti dve ja!

kokrkol mim je

Mateiii 04.06.2008, 13:25

Jah nihče ni nič aki napovedal teh dveh tem 8) glej ga zlomka, kje so zej tisti k majo tok wz z ricom oz. sestavljalci?  ;D
                                      Kakor kol, srednjeveška mesta niso tok težka, da se nebi dalo.. Druga tema pa pač kak gre ;D

Js sm super uredil zgodovino, morda sm kr mal presenetu samega sebe ::) :P

reina25 04.06.2008, 13:30

Se opravičujem za napačne tem e tud sam sem bil zelo presenečen ker sem bil prepričan da bojo tiste dve teme, ampak so pa kr dobr nafukal tisti iz vrha. Se grem stavit de unim iz bežigrajske so 100Ž%m prav napovedal

upam da niste preveč jezni na mene, konc koncov teme niti iso ble tok zafukane, se je dal kr lepo rešt, ker je blo velik vprašanj iz delovnega zvezka : zgodovina namaturi.

še enkrat se opravičujem , ampak mene je tut to zafukal

ajde

demos 04.06.2008, 13:39

jao ta zgodovina...kera tema slovenci v habsburški to sm si pa res vlko pogledo... :( srednji vek paš tk tk definitivno bo pa prva pola vlk bolš k druga :W

kok je pa vam kj šlo..

Za sodelovanje v temi se prijavite.

• © Dijaški.net 2000-2025
                                          • Vse pravice pridržane