Kajenje - konec?

Objavljeno 22.07.2005, 12:54 od tanka

ok, vem, da tole ne spada pod področje mature in vse kar pride z njo,ampak tukaj se zadržuje največja množica zato sem se odločila pisati pač tu.
pred tednom sem dobila v roke knjigo prijatelja ki je bil v Angliji.knjiga je neverjetna-FANTASTIČNA!! Moja najljubša za vedno in vekomaj-amen.
Z njo sem namreč končno nehala kaditi!!
Ko mi je frend rekel, da je prebral fenomenalno knjigo in ne kadi več že nekaj več kot 4 mesece in da tudi ne misli začeti, ker ko pomisli na cigarete mu gre totalno na bruhanje, sem tko...mal zavijala z očmi...ma ja, spet pravlca za otroke..kako nej bi mi kniga pomagala, če folku ne pomagakjo niti najbolši dohtarji, hipnotizerji in ostali mazači. ja kniga mipa bo valda...
ampak folk, ne boste mi verjel, kniga deluje!!!res je, da je minilo komaj dva dni ampak, morte mi verjet, da sem jst prej ko bi nehala kadit, glih ta prvi in drugi an mela totalno hude ˝krize˝da bi na kocu popustila.
zdej pa mi gre, ravno tko kot njemu, NA KOZLANJE. ko vidim čike, k da v največga hudiča gledam
no...zdej pa slaba novica...knige nažalost, naše ljube knjigarne ne premorejo.verjetno se jim zdi bol važno izdajati knjige o kakšnih ˝pametnejših˝zadevah, kot je zdravje. ni je niti v angleščini!
kniga se imenuje The nicotine trick, napisal jo je pa Neil Casey pred 4 leti!
kniga je ful dobr napisana, tko da se lepo nasmeješ zravn...nobenga pridiganja in filozoferanja,temelji pa na resničnih raziskavah, ki jih je izsleidl prejomenjeni in na eni sami metodi, po kateri že v roku največ 2 dneh, lahko pa tut takoj, kot pri meni in frendu in njegovih frendih, začne delovati.
aniway knigo lah kupite v angliji za 7 funtov,lah naročite na Amazon.com,loh greste na web www.nicotinetrick.com,pa si tm kej preberete.
no,če pa ne znate angleško, vam pa lohtut jst pomagam. namreč ravno jo prevajam v slovenščino,čez par dni bo končana.to delam za vse te moje reveže ki ne znajo niti besedice tujga jezika,radi pa seveda kadijo.
se prav loh mi na tej strani poveste,če rabite prevod.
računala vam bom sam za kopiranje čist nč druzga.kniga ma mal čez sto strani,neki tazga,nism še dokončala pa ne vem.
v vsakem primeru, pa če nč druzga lepo poletje.čawči

mravlja 23.07.2005, 10:55

tanka 23.07.2005, 14:51

mravlja 27.07.2005, 10:29

GasCan 18.11.2005, 23:44

Za sodelovanje v temi se prijavite.

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane