Matematika 2007 - ustni

Objavljeno 12.06.2007, 11:55 od medena

u u u lepo kittyp - samo eno vprasanje, kolko pa je vseh listkov?

KittyP 18.06.2007, 19:54

aja to pa ne ;) OR mam  :D

_StReLLa_ 18.06.2007, 19:59

:) mislim d so se neki sam pr potencah zmotl (n-1 namest n-2). Upam d se ne motim, d mi še mal logika dela =)

KittyP 18.06.2007, 20:01

zaupaj v svoje znanje ja  :D

++pika++ 18.06.2007, 20:28

jaz mam eno vprašanje, oziroma problem, ki sicer ne spada ravno sem, pa vendar bi prosla za odgovor, če mi lahko kdo pomaga:
          na maturi mi je šlo kr slabo, sploh pri matematiki, ki ne bo pozitivna (razen če na ustnem dobim vse pike, kar pa je po mojem zame nemogoče). Torej: maturo bom verjetno opravila nekako tako: slovenščina: 3, angleščina: 2, zgodovina: 2, sociologija: 4 in matematika negativno. Zasledila sem že pogovor o pogojni pozitivni oceni. Kaj sploh to pomeni? A to pomeni, da bi v mojem primeri lahko bila ocenjena pozitivno, če moja negativna pri matematiki ne bi bila tako slaba negativna? (Recimo da pričakujem nekje okoli 35% ? )

Prosim da mi odgovorite, ker se fulll slabo počutim zarad tega, ker ne vem kako pa kaj  D)... Hvala.

_angie_ 18.06.2007, 20:30

A res al kaj,kdaj pa maš ustnga? ;D sami poljanci tle al kako  ;D

v petek 22.

molekulca 18.06.2007, 20:53

Jst mam šele 26. tko da se mi zaenkrat še zdi daleč ;D sam k bo tok hitr mimo.

molekulca 18.06.2007, 20:59

jaz mam eno vprašanje, oziroma problem, ki sicer ne spada ravno sem, pa vendar bi prosla za odgovor, če mi lahko kdo pomaga:
                na maturi mi je šlo kr slabo, sploh pri matematiki, ki ne bo pozitivna (razen če na ustnem dobim vse pike, kar pa je po mojem zame nemogoče). Torej: maturo bom verjetno opravila nekako tako: slovenščina: 3, angleščina: 2, zgodovina: 2, sociologija: 4 in matematika negativno. Zasledila sem že pogovor o pogojni pozitivni oceni. Kaj sploh to pomeni? A to pomeni, da bi v mojem primeri lahko bila ocenjena pozitivno, če moja negativna pri matematiki ne bi bila tako slaba negativna? (Recimo da pričakujem nekje okoli 35% ? )

Prosim da mi odgovorite, ker se fulll slabo počutim zarad tega, ker ne vem kako pa kaj  D)... Hvala.

Glej tko je s tem,če boš mela wse ocene vsaj prbližn take kot si jih predvidla,se zadeva upošteva tko: po gausovi krivulji se gleda tut pogojna vrednost,lani je bla recimo 37%. Da pa ti odobrijo pogojno pozitvno oceno pri enem od obveznih predmetov, moraš met pri vsaj še dveh predmetih oceno 3 ali več. Za dve pogojni pa rabiš met dve štirki,s tem da ti odobrijo en pogojni predmet ma,slo,ali ang.in  pa enega od izbirnih.  ;) Ne se slabo počutit sej bo šlo.Samo probi čim več iztržit na ustnem. :D

molekulca 18.06.2007, 21:01

Ja pa u tvojem primeru, k si ga opisala bi ti dali pogojno 2. ;)

Rafaelo 18.06.2007, 23:48

Mene pa zanima, če se mogoče ljubi komu skenirat zadnjih 6 strani v tej zeleno beli knjigi za ustna vprašanja, ker sem ravnokar ugovtoviala, da mi manjkajo vse strani od 118 naprej :( najlepša hvala :B

++pika++ 19.06.2007, 08:16

Mulekulca hvala za tvoj odgovor! Zdaj se pa že bolj olajšano počutim. Hvala še enkrat :P Lp, Sara

tečka 19.06.2007, 09:30

men se recimo zdijo vprašanja v stilu izpelji formulo za ploščino deltoida in trapeza.. hudičevo težka.. težka je tale mata.. in bedna predvsem..

KittyP 19.06.2007, 09:44

tečka...pa to malo po svoje narediš, samo da si princip zapomniš  ;)

medena 19.06.2007, 09:47

jaz bi vse po svoje naredla  :B ne bi komplicirala z kakimi matematicnimi termini  :)

zewasoftis 19.06.2007, 09:54

najbrž je od profesorja odvisno, pa vseeno...

je potrebno znati tako do potankosti znati? :( ker meni se je prav težko učit te strokovne izraze.

pa celo knjigo sem dala že skozi, najhuje je, ker se nič ne spomnim. mah kr neki.. :|_

Simpa 19.06.2007, 10:21

jutri pa imamo mi ustne za MAT  :( :(

mishkaaa 19.06.2007, 10:24

mi tudi...pa mam še ful usega za pregledat  D)

Simpa 19.06.2007, 10:51

ma ja pol mamo mi še SLO v čet. a veš eno za drugim pol pa mal kombiniram mal se SLO učim mal pa MAT, mam jst tut še dost za pogledat sem stožnicah  ::)

tečka 19.06.2007, 10:52

mi tud  :)
                                      js mam okrog pol treh pred mano je pa že ogormn ljudi.. tud prfoxom pomoje ni najlažje na svetu tam sedet.. al pa uživajo ko vidjo tiste, ki so med letom špircali in se zafrkavali.. se vse obrne.. matr no..   :W

ampak.. upajmo na najboljše.. in najlažje ;D

Simpa 19.06.2007, 10:52

sem šele pri stožnicah ( mal napake v prejšnem postu )

mishkaaa 19.06.2007, 11:01

men je kombinatorika pa verjetnsot pa to najbl bedno  D) nikakor se ne morm zapomnt teh stvari  :K

Za sodelovanje v temi se prijavite.

• © Dijaški.net 2000-2025
                                          • Vse pravice pridržane