Prijava, odjava pravilnik o maturi

Objavljeno 06.05.2008, 17:24 od anncika

 Pozdravček vsem!!!

mam kar nekaj nerazčiščenih stvari in ne vem na koga se naj obrnem.upam da mi bo kdo lahko pomagal,še najbolje če je iz te stroke-šolstva!!


* pred dvema letoma sem opravljala maturo, vendar dveh predmetov nisem opravila( v jesenskem roku).ali to pomeni da če se prijavim sedaj na jesensko maturo opravljam samo ta dva, ali celotno maturo!!!??? večina mi pravi da celotno,ni pa sigurno

*ker sem na maturi kot 21-letnik(s tem tudi plačnik), sem si lahko predmete razdelela na dva roka (spomladanski,jesenski), vendar sem si premislila, ker mi zaradi službe ni uspelo predelati snov bi vse opravljala v jesenskem roku. če kdo ve kako in kaj je s tem.se moram odjavit in ponovno prijavit??ali je to sploh možno??

* izvedela sem tudi za novosti pri zgodovini, kjer se po novem opravlja interni del.zanima me zakaj se ta opravlja samo enkrat v šolskem letu.kdaj pa ga bodo opravljali tisti ki niso vključeni v noben šolski program in so se prijavili na jesenski rok??? to preverjanje pa je bilo marca,aprila!!!



lepo prosim če kdo ve karkoli o tem,ali pozna koga da se pri njem lahko pozanima o tem mi lepo prosim javite!!!


HVALA VAM


Za sodelovanje v temi se prijavite.

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane