Bolezni gibal - seminarska naloga

Objavljeno 05.12.2011, 18:09 od lolo123

Pri anatomiji imam naslov seminarske bolezni gibal in kaj pozitivno vpliva na njih in  sem tole napisal za uvod. Bi prosil, da poveste kaj manjka in popravite;). Ko sem na začetku izvedel za naslov moje seminarske, sem pomislil, da sem dobil enega izmed lažjih naslovov oz.tem , vendar sem kmalu ugotovil, da se motim. Že pri prelistanju kazala prve knjige, ki sem si jo sposodil, sem ugotovil obseg teme in sem imel precejšno težavo z ugotavljanjem kaj naj v bistvu vključim v mojo seminarsko. Poskušal sem izbirati med temami, ki so se mi zdele najbolj zanimive, poučne, relevantne in koristne.
Na kratko vam bom predstavil nekaj na temo bolezni gibal ter pozitivnih vplivov na gibala, se pravi kosti, mišice ter sklepi.
Namen te seminarske naloge je, da bi vam karseda na kratko opisal pozitivne vplive na gibala, ki je zelo pomembna tema, katere vsebino bi se moral zavedati, saj nam lahko v prihodnosti olajša življenje ter prepreči vrsto različnih bolezni gibal, ter bolezni gibal, pri čemer se lahko zamislimo kaj bi lahko že zdaj storili sami, da bi preprečili nekatere potencialne bolezni.


Za sodelovanje v temi se prijavite.

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane