Neformalni informativni dan: ŠTUDENTI DIJAKOM

Objavljeno 15.01.2008, 17:17 od Klub študentov

Prihaja čas stresa in najbolj pomembne odločitve v življenju - kaj postati oz. na katero fakulteto naj se vpiše dijak zaključnih letnikov za nadaljnji študij. Informacij o izbiri študija ni nikoli dovolj. Na informativnem dnevu dijaki dobijo splošne informacije o smeri in predmetnikih, želijo pa si slišati tudi izkušnje in mnenja študentov samih.

Tistim dijakom, ki potrebujejo navdih in pomoč pri odločitvi, kakor tudi tistim, ki ste o svoji odločitvi že popolnoma prepričani, smo tudi letos pripravili že tradicionalni, neformalni informativni dan - projekt Študenti dijakom, neformalni informativni dan. Potekal bo v soboto, 2. februarja 2008 ob 10h v prostorih Ekonomske gimnazije Kranj. Naš namen je posredovati informacije iz "prve roke". Študenti posameznih smeri bodo predstavili študijski program, način študija, sistem dela na fakulteti, povedali kako do zapiskov in odgovarjali na vprašanja dijakov.

Lepo vabljeni!
Klub študentov Kranj

Več pa si lahko pogledaš na www.ksk.si/sd, kjer boš že ta konec tega tedna našel vse potrebne informacije glede vpisa na fakulteto – od opisa posameznih fakultet do programa za račun točk ter še mnogo ostalih koristnih informacij. Na naši spletni strani pa bo deloval tudi forum, kjer bodo študenti posameznih fakultet odgovarjali na vprašanja dijakov.




Za sodelovanje v temi se prijavite.

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane