Družba Bragg imenuje nekdanjega podpredsednika družbe 8888 za glavnega izvršnega direktorja

Objavljeno 22.11.2022, 19:17 od ashleyrid822

Družba Bragg imenuje nekdanjega podpredsednika družbe 8888 za glavnega izvršnega direktorja

Družba Bragg Gaming Group je za glavnega izvršnega direktorja imenovala Janiva Shermana, nekdanjega podpredsednika upravnega odbora družbe 8888.


To se je zgodilo sedem mesecev po odhodu nekdanjega izvršnega direktorja Richarda Carterja, ki je odstopil novembra 2021 v okviru strateškega pregleda podjetja.


Preden se je pridružil družbi Bragg, je bil Sherman med letoma 2018 in 2021 podpredsednik uprave in vodja ameriškega poslovanja družbe 888. V tem času je vodil skupno podjetje, ki je trajalo 15 let in 888 omogočilo dostop do blagovne znamke Sports Illustrated v ZDA. Vodil je tudi partnerstva z družbama Caesars in Delaware Lottery.


Pred tem je bil pri operaterju vodja poslovnega razvoja, odgovoren za poslovni razvoj, B2B in tržne raziskave.


"Z veseljem pozdravljamo Janiva Shermana v skupini Bragg Gaming Group kot novega izvršnega direktorja," je dejal Paul Godfrey, predsednik družbe Bragg. "Njegove bogate izkušnje v panogi in bogata zgodovina uspehov, vključno z dolgoletnim vodenjem in uspešnim upravljanjem vodilnega svetovnega ponudnika iger na srečo, so odlična priložnost za vodstvo, da nadaljuje naše uspešne pobude za rast."


"Z Janivovim imenovanjem smo zaključili proces strateškega pregleda in dokazali, da smo zavezani izkoriščanju širokega spektra sredstev za dolgoročno organsko rast in gradnjo novih spletnih igralnic, tudi v Sloveniji."


Shermanovo novo imenovanje bo začelo veljati 1. julija.


"Počaščen in navdušen sem, da se lahko pridružim močni in globoki upravni ekipi podjetja Bragg in pomagam pri njegovi nadaljnji rasti," je dejal Sherman.


"Veselim se sodelovanja z upravnim odborom, vodstvom in partnerji družbe Bragg pri uresničevanju teh vznemirljivih priložnosti za nadaljnjo rast prihodkov in denarnih tokov."




Za sodelovanje v temi se prijavite.

  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane