Psihologija 2005 & 2006
Ojla!!!
A katera oziroma kateri ve, kako zgleda tale esej pri psihologiji(matura)?? A je samo eden al sta dve??
A je cela matura le esej oziroma če mi lahko kar malo bolj natančno napišete, kaj vse obsega matura it psihe!
Ker jaz sem prej (komaj prej,ja!) začela brati en učbenik, pa se mi zdi, da sem postala že psihič!! Joj, kaki dolgčas je ta predmet, ej!!!
No, hvala vam za kakršnokoli pomoč in odgovore!!!!!!!!!1
Jaka 08.06.2006, 13:29
Debato o pripetljajih z maturitetnimi polami nadaljujte v ta namen odprti temi: http://www.dijaski.net/forum/index.php?board=5;action=display;threadid=820
LP
dascha 09.06.2006, 14:13
a mogoče kdo ve za prejšnja leta kok % je bilo za 3, 4, in 5?
sončnica 09.06.2006, 23:55
razpredelnco za te procente je dal en gor pod temo matematika na maturi 2006 na prvi strani. tko da si lhka tam pogledaš, čeprav mislm da se letos ni za primerjat z lanskimi leti glede na to, da je tko pol folka vedlo, kaj se bo pisalo. :|_
neja18 12.06.2006, 18:45
ojla!
Za maturo mam raziskovalno nalogo z naslovom: Samomori. Če ma kdo kakršno koli gradivo oz. kak primer kakršne koli raziskovalne naloge pa dobr bi blo če ke iz gimnazije Bežigrad, bi blo zlo dobrodošlo;) pa tut kkšn vzorc za seminarsko nalogo bi bil dobr:D aja pa moja raziskovalna naloga bo empirična, tko da rabm tak vzorc. Hvala
danygirl 27.06.2006, 10:29
Ojla vsi!
jaz sem slišala, da se bo matura psihologije lahko razveljavla. A je to res? Sem misla, da je blo takrat že vse odločeno, ko so govorili, da ne bo treba še enkrat pisat...mi kdo lahko malo bolj podrobno razloži, kaj je na stvari? Kdaj izvemo ali se razveljavi ali ne? Kaj bo če se razveljavi? D)
NAJLEPŠA HVALA!
boooooo 29.06.2006, 10:13
Razložit ti sicer ki dost ne morem, ampak po moje je ne bojo razveljavli...Vsaj upam, da ne, kr sm jo tud jst pisala in ne bi rada, da vse, ka smo mel psihologijo in mislemo, da je matura za nami (vsaj zaenkrat), tko zaj.....! >:(Sploh pa s tem ne bi nč rešil...Upam smo na čim boljše rezultate:)
Foxy Lady 21.08.2006, 10:39
Ojla!
Še tuki bom probala svojo srečo...samo zanima me če se slučajno kdo spomne ali kdo ve kere so ble teme za psihologijo na maturi 2006 (prvi rok), k bi mi vsaj mau pomagal!Jst sm pač že mau pozabla pa me sam pač zanima če kdo slučajn kj ve!
Hvala
KEYSER77 22.08.2006, 14:35
tudi mene zanimajo teme ki so bile v prvem roku!!!
tolk je tega da mi ne bo uspelo vsega predelat
Foxy Lady 22.08.2006, 15:07
Ja sj to je to, k bi vsaj mau pomagal če bi eliminiral par tem!Mene že zvija u želodcu.... :K U drugmu forumu so rekl d so na ricu teme za prvi rok sam kokr sm je vse "prevohala" majo sam od lani....tko d res nevem kje bi se dal kj dobit!??! :(
dascha 23.08.2006, 19:22
da vam malo pomagam... bilo je modelno učenje, Eysenik (intraverti/ekstraverti, labilnost/stabilnost...), inteligentnost, sociačna psiho (prosocialno vedenje in druge oblike vedenja). to je vse kar pe spomnim. seveda pa pri prvi poli moreš vedet celotno snov, ker so bila vprašanja s celotnega področja.
Foxy Lady 23.08.2006, 21:42
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;D ;D ;D ;D
VaNiLliA 13.09.2006, 13:20
Kako pa s seminarskimi. Vam je uspelo? Meni se niti ne sanja kako zgleda neka empirična seminarska naloga? Ma kdo kak primer?
Lady 14.10.2006, 11:36
seos
ja tete seminarske ja....
men se je tak ne lubi delat.kaj mislite, če mi jo da sestrič, ki jo je pred dvemi leti oddal in jo sedaj še isto oddam jaz enkrat, kakšno je tveganje da me dobijo?
no sj, če ne se bom pa vseen portrudila in jo naredila sama ;)
papa
Za sodelovanje v temi se prijavite.