Zgodovina 2005
Pozdravljeni!
Letos sm se spravil delat maturo in mam en problem, nimam zapiskov... Tko, da če se me kdo usmili in mu ni odveč, naj mi pošlje svoje natipkane zapiske na tempelj00@yahoo.com. ::)
najlepša hvala
Lahko pa tudi poveste svoja mnenja o zgodovini, jst sm upam da se jo bom naucu zdj v teh 3 tednih, neki pa vem ze od prej :B
ursa 12.05.2005, 15:27
oj!
kar se zgodovine tice se lahko naucis vse iz ucbenikov, samo vedet moras katere teme so letos na maturi. najbolje je da kupis/izposodis maturitetni katalog v katerem tocno pise katere teme moras znati. vsaka tema je razdeljena se na podpoglavja.
to je moj nasvet. pa veliko srece na maturi! :)
vipo 14.05.2005, 19:35
Evo se 1x ... Tukaj prilagam zapiske za zgodovino na maturi 2005 .. nekaj sem jih nasel na internetu .. nekaj pa smo jih izdelali s kolegi ...
Manjka se nekaj tem tak, da, ce jih slucajno kdo ima mi jih naj poslje na stajerc@butn.net pa jih dam tu zraven ... no pa lepo ucenje vsem skupaj ..
kid.kibla.org/~viper/tema1.zip
kid.kibla.org/~viper/tema2.zip
kid.kibla.org/~viper/tema3.zip
kid.kibla.org/~viper/tema4.zip
kid.kibla.org/~viper/tema5.zip
kid.kibla.org/~viper/tema6.zip
kid.kibla.org/~viper/tema8.zip
kid.kibla.org/~viper/tema9.zip
kid.kibla.org/~viper/tema10.zip
upam, da sem kaj pomagal .. no uzivajte ..
Lp Samo
greenlight 16.05.2005, 14:19
VIPOOOO :o
vipo 16.05.2005, 15:32
hmmmzzzz ???? >:D
Daj, ce mas kaj napisanega mi poslji al pa naredi :D
thnx .. pa lepo ucenje ..
aja pa kak dalec si ze ?
greenlight 20.05.2005, 11:31
A ma še kdo kaj?
vipo 26.05.2005, 14:02
hmmmm kaj pa ti mas se kaj novega ???
gloss 30.05.2005, 15:36
ej... ktere teme pa kej prcakujete na letosnji maturi?
jst ne vem... osebn sm kar zihr d bodo slovenci med drugo svetouno vojno k nam so rekl d je usj ena tema 80% na maturi enaka k je bla na predpreizkusu. je pa res d je letos blo 60 let od konca vojne tle pa se skos se ful govori o tem...
druga tema pa bi loh biu ksn prehod s srednjega u novi vek al pa maybe ksna industializacija k ce bodo slovenci med drugo svetouno, pol zihr ne bo se tista druga tema neki o vojni...
ne vem... ::) ::)
greenlight 31.05.2005, 19:51
Jst vem iz zanesljivih virov da se teme na maturi ne žrebajo, kot so marskje govorili...ampak jih oni izberejo :D
gloss 31.05.2005, 20:14
ja nam so tud rekl d se teme samo kao zrebajo k u bisteu oni use to dolocjo brez zrebanja...
vipo 02.06.2005, 10:37
meni se mocno zdi, da bodo slovenci med 2 svetovno vojno... samo to se mi samo zdi .. ta, da jebat ga , e bom brcnil v temo.. :D hehe ...
daj folk ce ma kdo kake teme za maturo se napisane na pc... al pa , ce ma kake zapiske jih naj prepise na rcunalnik .... pa poslje na moj mail ... pa jih bom dodal na net ...
stajerc@butn.net
no pa lepo se ucite ..
gloss 02.06.2005, 11:52
ej... sam loh bi se pa zmenl d se ucimo sam slovence med drugo svetouno vojno >:D in pol ce bo ksna druga tema pac ne bomo pojma mel in bodo kriterij zlo znizal... sj vem d sam bluzm :)
ampk komu se pa da zdj deset tem ucit? ce pa pisemo sam dve. najbols d se pol dve temi naucis pa je... in prids na maturo pa dobis neki cis x in samu gleds... ;D
vipo 02.06.2005, 12:46
mater mas dobro tehniko hehehe :))), daj , ce mas kake teme napisane na racunalnik mi jih poslji ... da si malo pogledam, da bom vsaj nekaj napisal ... :))) ajd
gloss 02.06.2005, 12:50
:) nc ne sendam okol k nocm d kdorkol pise bols k jst ;D
u bisteu jst mam izpiske sam nimm na racunalniku... tku d sorry
vipo 02.06.2005, 20:52
jaooo .. pa kaj jih je taka umetnija pretipkat .. daj no ., da bomo meli malo vec znanja :D
gloss 02.06.2005, 21:16
jaooooo :)
morm priznt d je kr pametna zamiseu... se bom se kej naucila zravn :)
ej... bom jutr kej k zdj se mi ne da...
vipo 02.06.2005, 22:06
huh si ti fajn :D .. ze cakam :D .. ja to pa je res, da si se malo zapomnis .. no lepo tipkanje :P ..
greenlight 02.06.2005, 22:47
jst upam da bom meu do jutr že use stipkan tk da bom pol funkal na net pa si jih boste dol potegnli ^^
Sobota - torek bit če krcato 10 tem obdelat, nekatere že skor znam... ;)
vipo 03.06.2005, 09:23
yeahhh cimvec robe mamo boljše je ... huh same 5ke bojo hehee :)))) ajde pisite pisite :) ... thnx vsemm se 1x .
tanka 03.06.2005, 12:39
mucki moji jst se učim že 100 let pa ne znam kej prida.vem sam da so kmetje v vseh teh obdobjih totalno nabejalll... ::)a sej drhač ta zgodla baje ni tok težka,so slikce pa zemljevidi, ostalo pa nafilozoferaš..daj bože...
vipo 03.06.2005, 14:19
tanka ja sej zgodovina ni tezka na maturi .. samo kaj, ko pa smo vsi leni :D .. pa se nam niti pogledat ne da .. No jaz pa se kr cakam na nove zapiske :D :D :D ... pa lepo ucenje vsem .. Aja pa na ŠTAJERSKEM bomo meli v Soboto popoldan dez tak, da se bote lahko ucili hehe :D .. No vsaj pri meni je vreme pomembno D)
Za sodelovanje v temi se prijavite.