Matematika 2007 - ustni

Objavljeno 12.06.2007, 11:55 od medena

u u u lepo kittyp - samo eno vprasanje, kolko pa je vseh listkov?

nicky 14.06.2007, 19:05

ej ful hvala za odgovor mi je 100x lazji k to vem. tanks!

KittyP 14.06.2007, 19:38

mene pa mat ni strah ....mam full vrei profesorco, pa se vedno tak sproščeno počutim pr njej  ;) če pa bom še vse znala, te sem pa tak na konju  :D

trisha 14.06.2007, 20:39

ja ta so baje čisto tak ja .... sej jih tak s knige vun jemlejo ne... če pa niso vsa v enem sklopu pa tolko bolše  ^^

Neeee, vprašanj ne jemljejo iz knjige, ampak iz kataloga - in knjiga je napisana po katalogu, ne pa obratno...

medena 14.06.2007, 20:52

just like me  :B

medena 14.06.2007, 20:52

mene pa mat ni strah ....mam full vrei profesorco, pa se vedno tak sproščeno počutim pr njej  ;) če pa bom še vse znala, te sem pa tak na konju  :D

just like me  :B

KittyP 14.06.2007, 21:52

no pol pa katalogu...vprašanja na listki so ista kot v knjigi...to je pomembno ;)

molekulca 14.06.2007, 22:50

Oh kaj nej pa js rečem ko mam tok zafrknenga profesorja D)da se ga wsi bojimo,pa še ful velik zahteva :|_ :K No sej se trudim neki skup sprawt.Sem wesela da mi ne ocenjuje on ;D

KittyP 15.06.2007, 09:22

molekulca...tam na srečo ne more več zahtevat od tebe, kot je vprašanje na listku ;) vsaj to je dobra stran tega :D

molekulca 15.06.2007, 10:31

Ja sej wsaj nekej :B Se bo treba maksimalno potrudit. Itak pa se je treba navadit na zafrknjene profesorje, ker jih je na faksu na pretek ;D

Kako se sploh najbolj učinkovito naučiš matematiko za ustnega?? Jst se jo kar na pamet ???

KittyP 15.06.2007, 10:36

hehe, jas tuji ja... ker ene stvari so mi tak nelogične, da drugega kot na pamet se naučit ne morem  ;D kombinatorika...to variacije, parmutacije, kombinacije so mi zmeda ne  :K

mishkaaa 15.06.2007, 11:32

js se glih zdej to matko učim, pa me je minil, pa sm mau sm pršla :):) neki me zanima...sej menda lahko to tudi kaj s svojimi besedami poveš, a ne? ni mus d točn tak k tam piše, ne?

jordan23 15.06.2007, 12:34

kaj je treba vedet one formule, faktorizacija pa adicijski pa tak dalje, ko so na onem listu pri pisnem delu izpita?

Gobica 15.06.2007, 12:46

Ja pomoje če ni nobenga vprašanja kjer piše da morš znat, pol ni treba. Vem pa ne, ker se še nisem učila.

Sicer pa mi mamo tut najbolj zaj*** profesorja molekulca. Misilš da ful znaš pa dobiš dve. D) Baje ga vsi inštruktorji u LJ poznajo, sam js nimam teh težav ker mi mata kr gre. Ko pride do tega da morš znat teorijo se mi pa nč ne da, zato mam tut letos mato 3 ker je uvedu teste iz teorije :|_

Pa mislm da lah s svojimi besedami poveš. Dokler je vse prov pa nč pomembnega ne spustiš. itak prfoksi tut ne vejo kaj točno v tej knjigi piše. A misliš da se oni na pamet to učijo al kaj :P. Js se učim zraven še iz zvezka.

Sam neki me zanima, a oceni te tvoj profesor al tisti k so zravn, al vsi skup?

KittyP 15.06.2007, 13:48

ocenjuje te tvoj profesor... oni drugi je pač tam, da pove če se strinja s % al ne...če si si zaslužo! ...tretji v komisiji pa tak nima pojma, ta kda ne more mnič rečt...

poveš lahko s svojimi besedami, samo da je bistvo zajeto...one faktorizacija pa to pa jas nisem nikjer zasledila ;)

Gobica 15.06.2007, 14:20

ocenjuje te tvoj profesor... oh god, why? D)

Upam da bo usaj un zravn kej gor potegnu haha

KittyP 15.06.2007, 14:21

ja tak je... sej marsikje pri maturi se lahko vprašamo zakaj?!?  :D pa ne mormo nič spremenit :|_

Gobica 15.06.2007, 14:31

Ma ja itak teli interni deli niso fer nikol. Tko pač je ane. Tut naprimer poročila za bjlo. Baje na bežigradu (tko sm js slišala tko da ni nujno res) so mel pr eni prfoksi taka poročila da so sam na una vprašanja odgovoril medtem ko smo mogl mi pisat poročila z 10+ stranmi. Pol pa ti dobiš 18% uni pa 20% :P

Men se te mate resno ne da spravt učit, mam pa 21ga. Teorija mi je res vedn delala težave v tem smislu da se mi jo zdi brezveze učit. Mislm sej ene stvari so logične sam ene pa čista piflarija. Učer me je mtka kot matematik hotla prepričat da to ni res in da lahko use izpelješ. Ja bullshit. Kako nej js izpeljem naprimer heronovo formulo. A nej si kr neki zmislm al kaj. :|_ Okej ploščino enakokrakega trikotnika res lah izpelješ komot ampak ogromn stvari pa ne. Okej zdej sm tlele izlila svojo dušo hehe

KittyP 15.06.2007, 16:27

Gobica...sej prav tak  ;) tak vsi trpimo v istem dreku ne  D) jas pa mat napredujem... še malo pa bom vse skozi... pol pa samo še ponavlam! samo vedno bol ko sem proti koncu, vedno majn se mi da  :K

PePita 15.06.2007, 17:49

Ojla, mogoče kej veste, a se da kalkulator tut met?  :P Resno sprašujem, ker sem ga tok vajena, da mi bo na maturi tam pred tremi prfoksi res gadno računat kaj deli 431 recimo (okej upam, da nisem lih praštevila zadela :D).

Drgač me pa zanima tudi, a morš poimenovat lastnosti števil (npr. asociativnost množenja), a jim lahko samo takole napišeš: (a x b) x c = a x (b x c). Mislem, sej ni težko, sam zakaj bi se še to učila. Po tejle knjigi od Dvoržakove gledam.

KittyP 15.06.2007, 18:13

pePita...ne rabiš poveat asociativnost itd. ...ampak ti majn pik dajo, tak je to meni mati rekla, ker se meni tuji ni dalo tega učit  :D

Za sodelovanje v temi se prijavite.

• © Dijaški.net 2000-2025
                                          • Vse pravice pridržane