Zgodovina 2006
Ojla... a ima gdo predmaturitetni preizkus iz zgo 2006: Evropa in svet na prehodu iz srednjega v novi vek
Turški vpadi, Kmečki upori, reformacija na slo
Ce ima, naj mi prosim pošlje na tamara.jovicic@gmail.com
Hvala
Haby 04.06.2006, 12:44
Jah mal nas je pa res zavedla, jst sm biu tko v zaostanku tku de nism meu kej zgubit, naucu sm se 4 teme svet. zgodovine, sm reku visoke kulture zihr noujo in sm jih spustu. Sm pogljedu prvo temo ku sm pisu nism vedu al bi se joku al smeju.
Za drugo temo sm pa upu, ku naj bi bla ena iz poskusne, de bojo vsaj kmecki upori...pa je sla se ta mim...sm biu tuk rasfukan de jo tut pisu nism, sm sou kr vn...nism se sploh trudu....Uglaunem jst bom gausa spustu mal....prvo temo sm se vstraju kr itak de znas neki stare kulture pa to... Uglaunem jst vm mal pomagam pr gausi, ce je vsaj se 100 takih se vam dobr pise, tist ku ste u dilemi:) Lep pozdrav!
valcy 04.06.2006, 13:06
Pri nas sta profesorja 5 min prej povedala, kaj si naj na hitro pogledamo...in ko sem slišala kera tema bo, mi je morala kr padla, pa sem kr šla
valcy 04.06.2006, 13:07
Bla pa je lih tista tema, ki mi je najbolj smrdela in edina, ki si jo nisem niti prebrala... :|_
WhIggEr 04.06.2006, 13:22
Alo ljudje, kaj ste pogledali kolko ogledov je dobila ta tema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.000 - kaj si ja nor!!!!!!!!!!!!!!!
KEYSER77 04.06.2006, 13:49
zgodovina je super predmet, samo ne takrat ko se jo moras učiti za maturo heheheheh
jaz mislim da če ste uporabljali vire, kjer je bilo pri drugi poli ogromno povedanega, ne bo problema......
zame je skoda to, da sem se drugo polo dobro naučil, visoke kulture pa sem reseval na blef....malo je treba nakladat pa upat da ne usekas prevec mimo heheheh
valcy 04.06.2006, 14:04
Saj če priznam, trenutno zgledam kot en polit cucek...
Zgodovina je vedno bla enden izmed mojih najljubših predmetov in zdaj mi je ful bad, da mi je zmajnkalo cajta, da bi se temeljitelše pripravla....jebi ga avgusta je še en rok...pa upam da bo zgo edino kar bom posračkala... ^^
LosHarold 04.06.2006, 15:58
Ja kaj naj rečem. Človeška svinarija ne pozna meja... tak je in tak vedno bo... Sem tudi sam mnenja, da je dijakinja in da vas (nas) je hotla nategnt, da bo sama bolje pisala... Na srečo ji nisem preveč vrjel in sem pogledal prvo temo, ki mi je kar šla, drugo sem pa bolj zabluzil... No neki bo že. Upam, da boš dobr pisala klema, ker za razliko od tebe imam jz vest in srce, ki ni iz kamna!
Lep dan še naprej vsem zgodovinarjem! ;)
Lucky 04.06.2006, 17:25
Ma a je šlo sploh komu dobro?
Ali vsaj kdo pozna koga, ki mu je šlo dobro? Mislim...res dobro? Ker meni so zaenkrat VSI rekli, da jim je šlo slabo ali nekaj srednjega... :W
sorrow 04.06.2006, 17:56
Ja, eni moji piflarski sošolki (no, saj ni blo tak hudo mišlen ;)), pa še to samo 2. tema (slovenci).
Nobenmu pa ni šlo nekak ful v redu. Vsaj od tistih, ki jih jaz poznam.
Lucky 04.06.2006, 18:04
Okay, ena tema...Ma če kdo ve za koga, ki mu je šlo oboje res dobro? :)
wtf 04.06.2006, 19:08
saj pri drugi poli... se je skoraj pol dalo iz virov razbrat.. tudi če pojma nisi mel si rešil nekaj.. kot jaz :D
Lucky 04.06.2006, 19:26
Ja, to je res...OGROMNO se je dalo razbrat iz danih tekstov. Recimo tisto pri stavki železničarjev...Tam ti je že čist vse pisalo. ;D Pa pri prvem vprašanju si tut mel ful pomoči...
No, je pa blo par drugih vprašanj tok zajebanih, da se je pol lih vse zravnalo. ::)
Legalo 04.06.2006, 19:36
valcy, mogla bi vsaj probat. en kolega je tut biu notr 18 minut (čeprav ne smeš prve 30min ven) in je pol kr šou.
Drgač pa je splošno znano da glede občutkov vsi lažejo in serejo kak jim FUUL ni šlo, potem pa vsi vsaj 2 pišejo.. pathetic lil' fucks.
js mislim da če bo za dve okol 45%, pa bo torej 36% za pogojno 2, če bom meu vse ostalo pozitivno, bom zgodovino verjetno naredu. eto iskreno, ker ene 40% bi mogl skupi nakraspat... upam vsaj :S
wtf 04.06.2006, 19:37
pa tam.. pri eni nalgi je bilo potrebno napisati kje je bil sporazum o meji z IT... potem pa na zadnji strani prva nalga piše lepo.. da sporazum bil v rapallu tega pa tega leta.. čist bedne fore ne :D
Legalo 04.06.2006, 19:42
pa tam.. pri eni nalgi je bilo potrebno napisati kje je bil sporazum o meji z IT... potem pa na zadnji strani prva nalga piše lepo.. da sporazum bil v rapallu tega pa tega leta.. čist bedne fore ne :D
noro.. jsm napisu da z Londosnkim sporazumom, YEAH.
sm pa pr obeh temah šou 20min prej ven, ker se mi ni dalo. pr tej temi, in prav pri tem vprašanju, sem za ene 3min počival(ležal na mizi), ker sm biu sfukan.
wtf 04.06.2006, 19:46
ne upam povedati kakšne stvari sem si zmišljeval pri prvi poli.. tam zadnja naloga... slika izraelskega vladarja, pa vprašanje kdo in komu je bil postavleni tempelj ali nekak tak...
jaz sem pa napisal:
tempelj je dal zgraditi izraelski vladar, posvetil pa ga je samemu sebi ^^ ^^ :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D
Legalo 04.06.2006, 19:54
tempelj je dal zgraditi izraelski vladar, posvetil pa ga je samemu sebi ^^ ^^ :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D
lol :D car
pika6 04.06.2006, 20:39
a kdo ve, ce je to res, da ce mas en predmet na maturi negativen, pa use ostale 3 oz 4 oz 5, da useen nardis, da te kao cez spustijo??
:-\
ker mene tut ornk skrbi tale zgodla...k je bla porazna...
pa uni punci res hvala...k da je blo treba tist napisat...spoh...
M4rk0 04.06.2006, 20:50
moj kolega je napisal da ga je zazidal Alah :) in da je na sliki tudi Alah :)
danygirl 04.06.2006, 20:51
jah vidim da vsi napsihirani...jaz sem se vdala v usodo....kaj pa češ druzga, 17.7. bo sicer jok, ma however....fešta do takrat ;D napila se ga bom vseeno al od veselja al od žalosti ;D
Za sodelovanje v temi se prijavite.