Matematika na maturi 2006

Objavljeno 16.04.2006, 17:30 od robin

Zivjo vsem!

Se komu kaj sanja, kaj zna prit v postev na maturi pri MAT letos?
Kdo ve za kaksno nalogo, ki se bo sigurno pojavila?'

Hvala za odgovor!

robin

valcy 31.05.2006, 08:11

hehehe....

danygirl 31.05.2006, 09:45

ja...bomo kr obe pokonc. ampak da te potolazm-sigurnu znas vec ko jaz!!!!! Pr meni je POPOLN MRK :K D) :K D)

polarna tema :K :|_ :|_

ZGODOVINA SUCKS :|_ :|_ :|_

pa se matiko bom jutri totalka zabluzla, tako da bom poleg vsega se slabe volje... >:( :( :( >:(

Toxic 31.05.2006, 10:09

matematke večina folka ne mara, tud jst, čeprav res ni težka, sploh pa ne na maturi. če tko pogledaš, naj bi bla mata kao najlažja na maturi od vseh predmetov, ker tko al tko zahtevajo površinsko znanje, ne grejo v podrobnosti....zdj se grem pa nazaj učit :)

mashica 31.05.2006, 10:34

a se komu sanja kateri temi bi bli lohka na maturi iz zgodovine???
          ker tega je preveč za učit!  :W

kasy 31.05.2006, 12:06

a ma kdo kak nasvet, kako ostajat buden pri učenju...?  ??? jaz mam pomanjkanje volje, kr me ne zanima snov in pol se mi posledično sam zeha zravn....  ;D

Toxic 31.05.2006, 12:56

nimaš druge kokr da si postavš nek cilj. če tega cilja ne boš dosegla oz. če ne boš nrdila mature, morda ne boš sprejeta na faks in pol tud vprašanje, kakšno službo boš dobila...

valcy 31.05.2006, 13:04

Za celonočno učenje priporočam 3 skodelice kave(količina se poveča ali zmanjša, glede na uporabnikov pritisk in navajenost oz nenavajenost na kofein) in kakšni energetski napitek...pa seveda vsaj kaki liter vode da ne dehidriraš...

No to bo moja nocojšna praksa...do devetih inštrukcije (5 ur!!! pismo bom bankrotirala)
                Pol pa od desetih pa do....hm pač kolk bo potrebno

Sam največji bad je to, da je tolk snovi, da sproti pozabljaš kar si se naučil...

valcy 31.05.2006, 13:06

Toxic daj ne straši ^^
                  Drugače pa kaj boste naredli če ne naredite mature v prvem roku?
                  Moj plan B je ta, fda bom do novega leta ful delala, pol pa bom šla nekam v tujino....
                  Lepo se sliši, sam upam da ne bo prišlo do tega :P

kasy 31.05.2006, 13:09

če ne nardim mature v 1. roku... em, v 2. ne bom več  nikamor sprejeta... (pa tut če ne bom mela dovol pik za 1. sql, sem na istem...  :() ne vem... bi šla maturo drugo leto še 1x pisat, pa se še 1x vpisat na isto sql. kaj ma kdo kake izkušnje s tem..? (da ni nardil in je moral še 1x naslednje leto) aja, pa delala bi, da bi si lahko nekaj denarja za kako potovanje dala na stran... (upajmo da ne bo treba tega in da bo šlo vse tko kot mora it!!)

fridgider 31.05.2006, 13:34

eh ... upajmo da bo šlo in da bomo jutri popoldne pisali na forumu kako dobro nam je šlo  ;D  :P

Anja6 31.05.2006, 13:43

eh ... upajmo da bo šlo in da bomo jutri popoldne pisali na forumu kako dobro nam je šlo  ;D  :P
                        nej te usliši vsemogočni :D ;)

valcy 31.05.2006, 13:45

Genau! Pa naj bo to Bog, Jezus, Alah, Krišna...al pa vsi skupaj!

tinkara20 31.05.2006, 14:23

zakaj ne znam matematike?????!!!!
                            vsepovsod znam rešit sam kako osnovno nalogo,ko je treba pa kej več je pa tema!!!!!!!!

kaj lahko sploh še danes naredim!?
                            najbolš da grem spat ker bom vrjetno celo noč sanjala kotne funkcije :B

veliko sreče na maturi vsem

Toxic 31.05.2006, 16:07

jst sm delala vaje zdele pa šla poskusno maturo čez pa je vse kul...sam bomo vidl, kako bo pa ju3 :)

BoRDaH 31.05.2006, 19:05

a je še kak tak ko se namerava DANES začet učit matematiko za JUTRI ? :)

pheenka 31.05.2006, 19:23

jz  :)

učila se bom k se stemni.. pa pol do jutra  :D

danygirl 31.05.2006, 19:29

Jaz nimam pojma!!!! Sem sla skoz vseh 20zvezkov kar jih mam in potegnla zakljucek: jutri bo cista tema!!!! :( :( D)

MENE JE STRAH!!! D) D) D) D)

Bog dej da bi slo res vsem dobro-sej zelim si samo dvojko-tut ce je glih glih dva, ni vazno-saj ne zahtevam veliko... :( :(

danygirl 31.05.2006, 19:30

SREČNO VSEM!!!

nincika 31.05.2006, 20:50

hm eno uprasanje mam...
                                        ce mate tastare mature je 8 naloga iz OR, 4. junij 2003

je pa fora da ma narisano parabolo kot graf kvadratne funkcije pa s slike razberes da je teme 2,-2 ničle sta pa v 0 pa 4
                                        in v enacbi rabs vedt a
                                        kaj je ze to?;)

please help;)

Legalo 31.05.2006, 22:05

Jaz nimam pojma!!!! Sem sla skoz vseh 20zvezkov kar jih mam in potegnla zakljucek: jutri bo cista tema!!!! :( :( D)

MENE JE STRAH!!! D) D) D) D)

Bog dej da bi slo res vsem dobro-sej zelim si samo dvojko-tut ce je glih glih dva, ni vazno-saj ne zahtevam veliko... :( :(

ej rofl... js tut pojma niam, sam js nism šou skoz 20 zvezkov, v bistvu nism šou razn poskusne mature(kar je nič) nič skoz.

kake maš, če si šla vse skoz, bo že šlo. ja prvo boš mal presrana, pol boš pa začela rešvat pa bo!!

js bom pa na wc-ju isku pa mini-knjigici hahahaha

upam da bom lahko z logiko pa svojim minimalnim znanjem rešu za dve... čeprav je bol mal verjetno.

grem počas še mal delat.. pa spat.

srečno vsem !

Za sodelovanje v temi se prijavite.

• © Dijaški.net 2000-2025
                                          • Vse pravice pridržane